ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Σαν προάγγελος αποχώρησης του Γκουαρδιόλα...

Σαν προάγγελος αποχώρησης του Γκουαρδιόλα...
Η τυπική προαναγγελία της έναρξης της σεζόν 2015-2016 στη Γερμανία μέσω του αποψινού (21.30) παιχνιδιού του Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Βόλφσμπουργκ και στην Μπάγερν Μονάχου πετάχτηκε στα σκουπίδια. Ο προπονητής των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρδιόλα, μίλησε χθες για πρώτη φορά με τρόπο που ερμηνεύεται ως προάγγελος αποχώρησής του από αυτούς στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του μαζί τους.

«Θέλω το καλύτερο για εμένα και για τον σύλλογο και δεν γνωρίζω ποιο είναι το καλύτερο. Δεν έχω αποφασίσει αν θα επεκτείνω το συμβόλαιό μου, δεν έχω λάβει καμία προσφορά από άλλον σύλλογο. Η Μπάγερν μού έκανε κάποτε μια προσφορά, την αποδέχθηκα και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θέλουν να συνεχίσω. ΟΚ, ευχαριστώ πολύ, αλλά το τρίτο έτος κρατάει πολύ, συνεπώς έχουμε χρόνο ώστε να το συζητήσουμε. Ισως να μην είναι ο σύλλογος ικανοποιημένος με αυτή την απόφαση, ίσως να μην μπορεί να με περιμένει, ΟΚ, κανένα πρόβλημα. Δεν θέλω να γίνω πρόβλημα γι' αυτό τον σύλλογο», ήταν τα λόγια του Καταλανού προπονητή, εν όψει (κατά τα άλλα) της αποψινής αναμέτρησης στο «Φόλκσβαγκεν Αρένα».
Αν προσθέσουμε, δε, σε αυτά και την προ ημερών τοποθέτηση («αν συνεχίσει, θαυμάσια, αν δεν συνεχίσει, δεν θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα») του προέδρου της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς Ρούμενιγκε, μπορούμε να ισχυριστούμε πως και οι δύο πλευρές δεν «βλέπουν» ιδιαίτερα πιθανό το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, Στέφαν Εφενμπεργκ, είχε πει νωρίτερα από τις τοποθετήσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα ότι θεωρεί δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει και πως διάδοχός του θα είναι ο Γίργκεν Κλοπ. Το κρατάμε και αυτό.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου