ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Τι τρέχει με Σάντσεθ - Ταυλαρίδη


http://edoelos.blogspot.gr/ Ισχύουν τα περί τσακωμού μεταξύ των δυο παικτών; Τι πραγματικά συμβαίνει με τους δυο στυλοβάτες της πράσινης άμυνας; Διαβάστε τί ισχύει και τί όχι στο sport-fm.gr.

Το τελευταίο διάστημα και με την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά για τις σχέσεις ανάμεσα στον Σέρχιο Σάντσεθ και τον Στάθη Ταυλαρίδη. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη… φημολογία, οι δυο παίκτες έχουν κάκιστη σχέση μεταξύ τους, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια.

Ο Ελληνας στόπερ τοποθετήθηκε χθες για το «θέμα», λέγοντας: «Εγώ είμαι 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο, προσπαθώ να επιβιώσω όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είμαι καλός στις δημόσιες σχέσεις και ούτε καλός διπλωμάτης. Όλα αυτά τα χρόνια επιβιώνω μόνο μέσα από την εργατικότητα μου.

Δεν θα πουλήσω τώρα εκδούλευση για να επιβιώσω στον Παναθηναϊκό, αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα και σε μένα προσωπικά. Το ότι βγαίνουν και λένε ότι έχω προβλήματα με τον Σάντσεθ αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας του καθενός και είναι ανάξια σχολιασμού. Και όπως είπα εκδούλευση δεν πουλάω σε κανέναν εγώ θα επιβιώσω στον Παναθηναϊκό μόνο με τη δουλειά μου».

Τι πραγματικά συμβαίνει, όμως, με Ταυλαρίδη και Σάντσεθ; Είναι τσακωμένοι ή τα όσα γράφτηκαν είναι, όντως, σενάρια… επιστημονικής φαντασίας;

Η αλήθεια είναι ότι οι δυο ποδοσφαιριστές ούτε τσακωμένοι είναι, ούτε δεν μιλιούνται. Το αντίθετο. Εχουν καλές σχέσεις και προσπαθούν καθημερινά να μάθουν ο ένας τον άλλον, από τη στιγμή, μάλιστα, που μιλάμε για τους δυο κεντρικούς αμυντικούς που αποτελούν το βασικό δίδυμο στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού και θα το κάνουν, θεωρητικά, πάντα μέσα στη νέα χρονιά.

Από την άλλη, κάτι το κακό ξεκίνημα, κάτι τα λάθη στην άμυνα, κάτι ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Γκαμπάλα, έχουν φέρει και νεύρα. Νεύρα που κάποιες φορές βγαίνουν στις προπονήσεις και βγήκαν και από τους δυο στόπερ, σε ένα… ξέσπασμα να αποφευχθούν τα λάθη και να «δέσει» το συγκεκριμένο δίδυμο.

Από τη μια κάποιες φωνές του Ισπανού, που, ούτως ή άλλως, είναι δυναμικός χαρακτήρας και ήρθε στο «τριφύλλι» για να αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας, από την άλλη κάποια νεύρα και στενοχώρια από τον Ταυλαρίδη. Άλλο, λοιπόν, τα νεύρα και οι τέτοιου τύπου «αντιδράσεις», άλλο ο τσακωμός… Όλα αυτά, μέχρι το νέο δίδυμο των στόπερ να «τα βρει» ποδοσφαιρικά, μαθαίνοντας ο ένας τον άλλον.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου