ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Τούντορ: «Δεν ήμασταν τυχεροί»

 ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ
Δύσκολη χαρακτήρισε ο Ιγκόρ Τούντορ την κλήρωση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Legaue. O Kροάτης τεχνικός, μιλώντας κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη από τη Δανία, χαρακτήρισε την Μπορούσια Ντόρτμουντ φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, αλλά τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση.
Οι δηλώσεις του
Για το αποτέλεσμα της κλήρωσης: «Είναι μία κλήρωση που θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί. Η Ντόρτμουντ δεν είναι μόνο φαβορί του ομίλου, είναι φαβορί όλης της διοργάνωσης. Η Κράσνονταρ είναι καλή ομάδα και η Καμπάλα είναι η ομάδα που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό. Έχουμε τις πιθανότητές μας και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε».

Για το αν το πρόγραμμα θα παίξει το ρόλο του: «Θα πρέπει να παίξουμε με όλες τις ομάδες. Θα τις δούμε και θα τις αναλύσουμε. Να δούμε τα στοιχεία τους . Μόλις συμβεί αυτό θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα».

Για την ψυχολογία που μπορεί να έχουν οι νέοι παίκτες σε ένα ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ: «Το θέμα δεν είναι αν είσαι νέος ή όχι. Το θέμα είναι αν είσαι ποδοσφαιριστής ή όχι, αν έχεις προσωπικότητα ή όχι. Όλοι οι παίκτες θέλουν να δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους».

Για το αν αγχώνεται για τη μεταγραφή του φορ: «Δεν σκέφτομαι τις μεταγραφές, σκέφτομαι τη δουλειά και τα παιχνίδι. Τώρα πάμε στα Γιάννενα και θα πάμε για να κερδίσουμε».
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου