ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Όλα (για φορ) στο τραπέζι

http://edoelos.blogspot.gr/
Από την στιγμή που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέστρεψε στην Αθήνα και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε έτοιμη την λίστα με περιπτώσεις επιθετικών, το θέμα της περαιτέρω ενίσχυσης της ΑΕΚ τέθηκε επί τάπητος. Επέστρεψε ο Πεταυράκης.
Από την στιγμή που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέστρεψε στην Αθήνα από το (όχι για μεταγραφικούς λόγους) ταξίδι του και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε έτοιμη την λίστα
με (αξιοπρόσεκτες) περιπτώσεις επιθετικών, το θέμα της περαιτέρω ενίσχυσης της ΑΕΚ τέθηκε επί τάπητος. Εν αρχή με πρωινή συνεργασία ανάμεσα στον εκτελεστικό διευθυντή και τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ. Και κατόπιν με συνάντηση του Μπάγεβιτς με τον Τραϊανό Δέλλα στα Σπάτα λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης.
Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος μίλησε για αρκετή ώρα με τον προπονητή, με βασικό αντικείμενο το ζήτημα του σέντερ φορ. Είναι δεδομένο, όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Sport24.gr, πως αφενός η ΑΕΚ δεν θέλει να κάνει μια μεταγραφή απλώς για να την κάνει και αφετέρου θέλει να αποκτήσει έναν επιθετικό που θα έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα ταιριάζουν στο αγωνιστικό μοντέλο της ομάδας.
Όλα αυτά τα δεδομένα, συν τις επιλογές που υπάρχουν, έπεσαν στο τραπέζι της κουβέντας του Μπάγεβιτς με τον Δέλλα. Και μένει να φανεί πως θα κινηθεί η ΑΕΚ. Αλλά όπως και να έχει, είναι σχεδόν απίθανο αυτό να φανεί πριν από το Σαββατιάτικο (29/8) ματς με την Ξάνθη.

Επέστρεψε ο Πεταυράκης

Στην προπόνηση της ΑΕΚ που ξεκίνησε πριν από λίγο, δίνει το παρών ξανά και ο Σταύρος Πεταυράκης. Ο ακραίος μπακ είχε ενσωματωθεί στην ομάδα του Άρη καθώς επρόκειτο να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού. Όμως όσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι βέβαιο πως θα αγωνιστεί στη Football League, η συμφωνία με τον Πεταυράκη είναι στον αέρα. Γι αυτό και ο παίκτης επέστρεψε στα Σπάτα.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου