ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Βούρος: «Ο Σίλβα με πιστεύει»

http://edoelos.blogspot.gr/
Περισσότερη αυτοπεποίθηση και εμπειρία έχει φέτος ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος τονίζει ότι ναι μεν ο Μάρκο Σίλβα τον πιστεύει, όμως και ο ίδιος θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να καθιερωθεί. Τι είπε για το προσεχές ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά,
όσα δήλωσε ο Πραξιτέλης Βούρος στην κάμερα της Nova:
Πραξιτέλη, έχει ξεκινήσει μία νέα σεζόν σε προσωπικό επίπεδο. Έχω την αίσθηση πως έχεις μπει με αυτοπεποίθηση από την στιγμή που στην προετοιμασία έπαιξες στα περισσότερα παιχνίδια και ο προπονητής έδειξε στο πρόσωπό σου εμπιστοσύνη. Έτσι είναι τα πράγματα;
«Σίγουρα έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Έπαιξα στα περισσότερα παιχνίδια προετοιμασίας ο προπονητής με πιστεύει, αλλά ο πήχης ανεβαίνει πιο ψηλά και πρέπει να συνεχίσουμε ακόμα πιο σκληρά την προπόνηση».

http://edoelos.blogspot.gr/Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου σε προσωπικό επίπεδο για τη νέα σεζόν;
«Θέλω να κάνω περισσότερα παιχνίδια σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Θέλω να γίνω μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής και να βελτιώνω τις αδυναμίες μου, όπως είπα όλα αυτά θα γίνουν με σκληρή δουλειά και υπομονή».

Στην πρεμιέρα είδαμε έναν αντίπαλο τον Πανιώνιο ο οποίος είδαμε να επιλέγει να σας αντιμετωπίσει με μαζική άμυνα. Ενδεχομένως σε αρκετά παιχνίδια στην διάρκεια της περιόδου να αντιμετωπίσετε ανάλογα προβλήματα. Πόσο δύσκολο είναι να φτάσετε στη νίκη όταν ο αντίπαλος επιλέγει ένα τέτοιο στιλ παιχνιδιού;
«Είναι δύσκολο όταν ο αντίπαλος επιλέγει να παίξει αμυντικά, αλλά χρειάζεται υπομονή και να παίξουμε κυρίως από τα πλάγια».

Επόμενος αντίπαλος είναι ο Λεβαδειακός. Έχεις σχηματίσει εικόνα για την ομάδα της Βοιωτίας;
«Βρισκόταν σε ένα κρίσιμο σημείο σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται. Πλέον αγωνίζεται στην Α’. Αλλά το ματς πιστεύω ότι το ματς θα εξαρτηθεί από την δική μας αγωνιστική συμπεριφορά. Αν είμαστε προσεκτικοί και κάνουμε αυτά που δουλεύουμε όλη την εβδομάδα θα φτάσουμε στους τρεις βαθμούς της νίκης».

Το γεγονός ότι ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί τελικά στην Λιβαδειά λόγω του προβλήματος που υπάρχει με το γήπεδο εκεί αλλά στο ΟΑΚΑ, αλλάζει τις ισορροπίες του αγώνα;
«Αλλάζει λίγο τις ισορροπίες γιατί δεν παίζουμε στην δική τους έδρα, αλλά όπως είπα και πριν όλα εξαρτώνται από εμάς».

Μετά τον αγώνα υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της Εθνικής ομάδας. Θα σας ωφελήσει ενόψει της συνέχειας που πλέον θα έχετε πολλές υποχρεώσεις καθώς αρχίζουν και τα παιχνίδια στο Champions League;
«Σίγουρα και επειδή έχουν έρθει και πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής θα έχει περισσότερο χρόνο ούτως ώστε να παρουσιάσει την ομάδα πιο έτοιμη».
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου