ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Γκολ μόνο… στις καθυστερήσεις με Λάφερτι


http://edoelos.blogspot.gr/ Το ραντεβού του Κάιλ Λάφερτι με τη Νόριτς ολοκληρώθηκε, ωστόσο, τα νέα δεν είναι αισιόδοξα για την ΑΕΚ, που ελπίζει πλέον σε μεγάλη ανατροπή για να αποκτήσει τον Βορειοϊρλανδό επιθετικό.

Εξανεμίζονται οι ελπίδες της ΑΕΚ για να κάνει δικό της τον Κάιλ Λάφερτι. Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Νόριτς το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο, τα… μαντάτα δεν ήταν ευχάριστα για την Ένωση.

Η πρόταση των κιτρινόμαυρων στα «καναρίνια» δεν κρίθηκε ικανοποιητική κι έτσι, με μόλις μερικές ώρες να απομένουν για να κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο», όλα δείχνουν πως η υπόθεση έχει κλείσει οριστικά.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η ΑΕΚ φαίνεται πως δεν καταφέρει να κλείσει κάποιον επιθετικό τουλάχιστον απόψε, αφού και στην περίπτωση του Μάρκο Ντέβιτς δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Στο προσκήνιο παραμένει ο Κάλου Ούτσε, που ούτως ή άλλως είναι ελεύθερος και δεν υπάρχει πίεση χρόνου, ενώ αυξάνονται –αισθητά- οι πιθανότητες να μην προχωρήσει η Ένωση στην απόκτηση επιθετικού.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου