ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Live Streaming.18:30 Werder Bremen vs Borussia 1-3 (video) Monchengladbach Bundesliga..Pacific Daylight Time

http://edoelos.blogspot.gr/

Η Ντόρτμουντ, έκανε το τρία στα τρία, αφού επικράτησε 3-1 της Χέρτα εντός έδρας, με γκολ των Χούμελς, Ομπαμεγιάνγκ και Ράμος. Βασικός ο Σωκράτης.

Η ομάδα της Βεσταφαλίας, προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, στον όμιλο του Europa League, παρά το γεγονός πως δέχτηκε ένα αντικανονικό γκολ, που κάπως την άγχωσε όταν μείωσαν οι Βερολινέζοι σε 2-1, πήρε το τρίποντο με τον Ράμος να σκοράρει κόντρα στην παλιά του ομάδα για να σφραγίσει τη νίκη. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Η Μπορούσια προηγήθηκε στο 27ο λεπτό, μετά από ωραία σέντρα με το αριστερό από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που ο Ματς Χούμελς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 51’ άλλη μια εξαιρετική έμπνευση του Καγκάβα που έσκαψε για τον Γκίντερ, αυτός πάσαρε με μια παράλληλα στον Ομπαμεγιάνγκ, που με το 3ο του γκολ έκανε το 2-0.

Ο Καλού μετά από ασθενή επέμβαση του Μπούρκι, σε σουτ του Νταριντά, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το 2-1, όμως στην εκπνοή οι παίκτες της Ντόρτμουντ έκρυψαν την μπάλα με τον Χόφμαν, τον Καγκάβα και τον Μικχταριάν να συνδυάζονται έξοχα και τον Ράμος να παίρνει την μπάλα για το 3-1.

Η σύνθεση της Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Γκιουντογκάν (79’ Γκιουντογκάν), Καγκάβα, Μικχταριάν, Ρόις (79’ Ράμος), Ομπαμεγιάνγκ (71’ Χόφμαν)

Πηγή: Σπορ FM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου