ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

.«Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Ιντέγε»

http://edoelos.blogspot.gr/
Δεδομένη θεωρούν στην Αγγλία την μετακίνηση του Νιγηριανού επιθετικού στον Ολυμπιακό με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται μέσα στις επόμενες ώρες.
«Έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό είναι ο Ιντέγε» αναφέρουν πλέον και στην Αγγλία δημοσιεύματα τονίζοντας πως απο την στιγμή που δεν υπολογίζεται στην Γουεστ Μπρομ προτιμήθηκε να παραχωρηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο Ιντέγε αποτελεί την επιλογή των Πειραιώτων και όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες ώρες, στο φινάλε ακριβώς των καλοκαιρινών μεταγραφών, θα έρθει και η τελευταία μεταγραφή με τον Νιγηριανό στράικερ.
Απο την πλατεία Αλεξάνδρας όλη την ημέρα δεν υπάρχει το παραμικρό σχόλιο πάνω στο θέμα με τις πληροφορίες πάντως να είναι συγκεκριμένες υπέρ της περίπτωσης του Ιντέγε που όμως δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. Για αυτό και για να έρθει ο Ιντέγε πρέπει να φύγει ο Χάρα για τον οποίο όπως είχαμε τονίσει απο το Σάββατο ψάχνεται ο Ολυμπιακός για να βρει τρόπο να απεμπλακεί και να αδειάσει και θέση ξένου. Υπό νορμάλ συνθήκες αυτός που θα έφευγε θα ήταν ο Πουλίδο που όμως εξαιτίας και της "μάχης" που έδωσε για να έρθει στον Ολυμπιακό θα παραμείνει. 
Πλέον είναι θέμα ωρών να κλείσουν τα δύο μεταγραφικά «μέτωπα» με τον Ιντέγε αλλά και τον Χάρα με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται.
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου