ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ψάχνεται για Νασρί η Γιουβέντους

http://edoelos.blogspot.gr/ Την πόρτα της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Σαμίρ Νασρί φαίνεται πως έχει χτυπήσει η Γιουβέντους, που ψάχνει τη φόρμουλα για να κάνει δικό της τον Γάλλο επιθετικό.

Τον Σαμίρ Νασρί θέλει να κάνει κάτοικο Τορίνο η Γιουβέντους που ενδέχεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, να κινηθεί ως το τέλος της μέρας για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τα δύσκολο του εγχειρήματος βέβαια, έγκειται στο γεγονός πως ο Νασρί που ανανέωσε πρόσφατα, υπογράφοντας νέο πενταετές συμβόλαιο ως το 2019, θέλει να παραμείνει στο «Έτιχαντ» εξαντλώντας όλες τις πιθανότητες που του αναλογούν, διεκδικώντας μια θέση βασικού και φυσικά την εμπιστοσύνη του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Αυτό βέβαια δεν είναι εύκολη υπόθεση για τον Γάλλο επιθετικό, δεδομένου πως πλέον στο ρόστερ των «πολιτών» εκτός από τους Στέρλινγκ και Σίλβα, προστέθηκε και ο Ντε Μπρούινε που αυξάνει τον ανταγωνισμό για μια θέση στην εντεκάδα.

Ωστόσο το μέγεθος των πρωταθλητών Ιταλίας και το γεγονός πως πάντα υπάρχει και το δέλεαρ της συμμετοχή στο Champions League, θα παίξουν ρόλο στο να μπει σε συζητήσεις ο Γάλλος επιθετικός, αν του παρουσιαστεί μια δελεαστική πρόταση από τη Γιουβέντους
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου