ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Στο 3ο γκρουπ ο ΠΑΟΚ

http://edoelos.blogspot.gr/Στην Βιέννη θα πραγματοποιηθεί αύριο η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με την CEV να προχωρά στον διαχωρισμό των 28 ομάδων σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας και τον ΠΑΟΚ να κατατάσσεται στο τρίτο. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά στην πρώτη του εμφάνιση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ μαζί με τις γερμανικές Φριντριχσχάφεν, Μπερλίν, την Κοστάντζα (Ρουμανία), την Λίμπερετς (Τσεχία), την Ίνσμπρουκ (Αυστρία) και την Λιουμπλιάνα από την Σλοβενία.
ADVERTISEMENT
Τα άλλα τρία γκρουπ
1ο γκρουπ Ζενίτ Καζάμ (Ρωσία), Μπέλγκοροντ (Ρωσία), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Τρεντίνο (Ιταλία), Μόντενα (Ιταλία), Τρέια (Ιταλία), Ρεζόβια (Πολωνία)
2ο γκρουπ Γκντάνσκ (Πολωνία), Αρκάς (Τουρκία), Χάλκμπανκ (Τουρκία), Ροζελάρε (Βέλγιο), Λένικ (Βέλγιο), Τουρ (Γαλλία), Παρί (Γαλλία)
4ο γκρουπ Ντούπνιτσα (Βουλγαρία), Λουγκάνο (Ελβετία), Μπούντβα (Μαυροβούνιο), Μπελχάτοφ (Πολωνία), Ζιράτ (Τουρκία), Νόλικο Μασέικ (Βέλγιο), Βοϊβόντινα (Σερβία).
Ο διαχωρισμός έχει γίνει βάσει της βαθμολογίας των χωρών στην κατάταξη της CEV και η κλήρωση θα αρχίσει από το χαμηλότερο γκρουπ για να φτάσουμε στην κορυφή.
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου