ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

«Δεν υποβιβάζεται ο Παναθηναϊκός»

http://edoelos.blogspot.gr/Κανένα κίνδυνο υποβιβασμού δεν αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, παρά την απόφαση της ΕΕΑ ότι οι μετοχές της ΚΑΕ μεταβιβάστηκαν εικονικά στον Μάνο Παπαδόπουλο, όπως δήλωσε στον ΣπορFm η Ειρήνη Μαρούπα.

Για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να ακυρώσει την μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο, θεωρώντας την εικονική, μίλησε στον ΣπορFm 94,6 το μέλος της Επιτροπής, Ειρήνη Μαρούπα. Όπως επεσήμανε, το σκεπτικό θα δημοσιευθεί αύριο, αλλά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος υποβιβασμού των «πράσινων».

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε η κ. Μαρούπα στον ΣπορFm 94,6 και στον Άρη Ασβεστά για το θέμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Αύριο θα δημοσιευτεί η απόφαση. Σήμερα φτιάξαμε το σκεπτικό. Υπάρχει μία διχογνωμία αναφορικά με την νομική θεμελίωση της εικονικότητας. Έχουμε παρένθετο πρόσωπο. Ο κύριος Παπαδόπουλος εξακολούθησε να είναι πρόεδρος της ομάδας, αλλά ο κύριος Γιαννακόπουλος ήταν ο πραγματικός διοικητικής. Οι μετοχές μεταβιβάστηκαν τυπικά και όχι ουσιαστικά. Ούτε εδώ υπάρχει κίνδυνος για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Κατά τη δική μου γνώμη για να περάσουμε να εξετάσουμε αν υπάρχει θέμα αποβολής, υποβιβασμού έπρεπε να έχουμε την πλειοψηφία. ¨Ένα πρώτο στάδιο είναι να πούμε ότι υπάρχει εικονικότητα και δεύτερος αν συντρέχει υπαιτιότητα των ανθρώπων της ΚΑΕ. Εμείς είπαμε ότι είναι άκυρη η μεταβίβαση. Κανονικά πρέπει και ο κύριος Γιαννακόπουλος να της μεταβιβάσει ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα για την ομάδα».
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου