ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Βιτάλι: "Βασικός για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ ο Μπαρόχα"

http://edoelos.blogspot.gr/
Ο αρχηγός της Καράκας και πρώην άσος του Λεβαδειακού, Μιγκέλ Μέα Βιτάλι, εκφράζει την πεποίθηση ότι ο Αλάιν Μπαρόχα θα είναι σημείο αναφοράς της ΑΕΚ.
Τον ξέρει πολύ καλά. Ο Μιγκέλ Μέα Βιτάλι, το 2006 ήρθε στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Λεβαδειακού. Μέχρι πριν από μία εβδομάδα ήταν συμπαίκτης με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, Αλάιν Μπαρόχα.

Ο 34χρονος Βενεζουελάνος μέσος σταχυολογεί μέσα από το Sport24.gr τα πλεονεκτήματα του συμπατριώτη του τερματοφύλακα της Ένωσης και εξηγεί γιατί μπορεί να αποδειχθεί σε σημείο αναφορά, στο βάθος του χρόνου.
- Μιγκέλ, πιστεύεις ότι είναι αυτή η μεγάλη ευκαιρία του Αλάιν;
"Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Αλάιν, ειδικά από τη στιγμή που είναι και η πρώτη φορά που δουλεύει στο εξωτερικό. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ευκαιρία αυτή του δίδεται σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, την ΑΕΚ".
- Η παρουσία του συμπατριώτη του, Ρόναλντ Βάργκας, θα τον βοηθήσει στην προσαρμογή του;
"Η παρουσία του Ρόναλντ θα τον βοηθήσει, αυτός έχει περισσότερα χρόνια στην Ευρώπη και άρα περισσότερη εμπειρία. Θα κάνουν παρέα και αυτό θα τον βοηθήσει, να εξελιχθεί αγωνιστικά αλλά κυρίως εξωαγωνιστικά."
- Ποια είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Αλάιν
"Είναι πολλά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Αλάιν και σίγουρα στην ΑΕΚ τα γνωρίζουν. Γι' αυτό κι αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτησή του. Πέρα από τα αγωνιστικά - τα οποία άλλωστε θα φανούν στο γήπεδο - εγώ θα σταθώ στο χαρακτήρα του. Είναι ηγέτης και θα βοηθήσει πολύ με τους λόγους του στα αποδυτήρια".
- Ποια είναι τα μειονεκτήματα που ενδεχομένως έχει;
ADVERTISEMENT
"Μειονεκτήματα όλοι έχουμε και ο Αλάιν έχει κάθε δυνατότητα να τα βελτιώσει. Είναι νέος, "σκοτώνεται" στη δουλειά και δεν του λείπουν πολλά, ώστε να γίνει ένα από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στη Νότιο Αμερική. Θα είναι για χρόνια, ο τερματοφύλακας της εθνικής Βενεζουέλας".
- Πιστεύεις ότι παρά τον ανταγωνισμό, ο Αλάιν θα είναι βασικός στην ΑΕΚ;
"Θα είναι βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ και είμαι σίγουρος γι' αυτό. Εάν συνεχίσει να μην έχει τραυματισμούς, όπως τώρα, θα είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα πολλά χρόνια".
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου