ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Βήμα πρόκρισης από σήμερα!

Στη μάχη του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League ρίχνεται σήμερα (30/7) ο ΠΑΟΚ, υποδεχόμενος στην Τούμπα την Σπαρτάκ Τρνάβα από τη Σλοβακία.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν υπολογίζει για σήμερα τους Ρατς, Γκολάσα, Μάρτενς, Περέιρα, τους τραυματίες Γλύκο, Χαρίση, Κλάους, Πόζογλου και φυσικά τον Νομπόα που από χτες έγινε κάτοικος Ροστόφ μετά το σύντομο πέρασμά του από την Τούμπα...
Στην αποστολή συμπεριληλήφθηκαν οι:  Όλσεν, Μελίσσας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Μαντούρο, Σαββίδης, Κάτσε, Μακ, Λούκας, Κοροβέσης, Μυστακίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης.
Ο Κροάτης τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την 11άδα που κατέβασε στο ματς με την Λοκομοτίβα, δηλαδή ο Όλσεν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Κόστα, Βίτορ και Τζαβέλλας, αμυντικά χαφ οι Κάτσε, Τζιόλης, με τον Πέλκα σε επιτελικό ρόλο. Στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν ο Κίτσιου στα δεξιά και ο Μακ στα αριστερά, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελούν ο Λούκας με τον Κουλούρη. Όπως είδαμε στο ματς την Λοκομοτίβα, αλλά και στα περισσότερα ματς της προετοιμασίας, ο ΠΑΟΚ θα παίξει 3-5-2 όταν επιτίθεται και 4-2-3-1 όταν αμύνεται...
Ο αγώνας δεν είναι εύκολος, η Σπαρτάκ είναι μια αξιόμαχη και σοβαρή ομάδα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Ο Δικέφαλος στη σημερινή του προσπάθεια αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση του κόσμου που θα βρεθεί στην Τούμπα, συμβάλλοντας στην προσπάθεια των παικτών μας να φτάσουν σε μια νίκη που θα θέτει από σήμερα τις βάσεις της πρόκρισης στον επόμενο γύρο.
Όσον αφορά την Σπαρτάκ, την αποστολή της αποτελούν οι:  Κάμεναρ, Στράπακ, Γιάκουμπεχ, Τοτ, Νίκολιτς, Γκρέσακ, Τσόνκα, Μπάεζ, Κασάντο, Σάμπο, Χαλίλοβιτς, Μίλκοβιτς, Μίκινιτς, Βόιτους, Χάρμπα, Σταϊνχούμπερ, Γίρκα.
Οι Σλοβάκοι έχουν και αυτοί σημαντικές απουσίες, καθώς λείπουν οι τιμωρημένοι Γιάνετσεκ και Μπορτέλ, ο Γκόνταλ και 2-3 μόνομα τραυματίες. Στην Τούμπα θα βρεθούν και 100 φίλοι της Σπάρτακ που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τη Θύρα 8.
ΠΑΟΚ και Σπαρτάκ Τρνάβα βρέθηκαν αντίπαλοι και τη σεζόν 1997-1998, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει δύο νίκες. Στην Τούμπα επικράτησε 5-3 (με επική ανατριοπή από 0-3) και στη Σλοβακία με 0-1 χάρη σε γκολ του Ζαγοράκη με δυνατό μαρινό σουτ στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Τον 36χρονο Νορβηγό πακιστανικής καταγωγής Σβέιν Ερικ Εντβαρτσεν όρισε η UEFA να διευθύνει το παιχνίδι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιαν Ερικ Ενγκαν και Μάγκνους Λούντμπεργκ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Νορβηγός Όλα Χόμπερ Νίλσεν.
Από Admin team Πηγή: PaokMania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου