ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Κουφός: «Τα έχουμε όλα για να πάμε ψηλά»

http://edoelos.blogspot.gr/Την πεποίθηση πως η Εθνική αυτή έχει όλα τα φόντα για να φτάσει ψηλά στο Ευρωμπάσκετ εξέφρασε ο Κώστας Κουφός, ενώ μίλησε για τον ηγετικό ρόλο του Βασίλη Σπανούλη.

Ευτυχής που είναι και πάλι μέλος της Εθνικής δήλωσε ο Κώστας Κουφός στην πρώτη μέρα προετοιμασίας της ομάδας. Ο ομογενής σέντερ δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ, ενώ στάθηκε στον ηγετικό ρόλο του Βασίλη Σπανούλη.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος μιας πολύ καλής ομάδας. Μαθαίνω πολλά κάθε φορά που έρχομαι εδώ. Παίκτες σαν τον Σπανούλη είναι ηγέτες, είναι το πρόσωπο της Ελλάδας αυτή τη στιγμή. Έχουμε έναν συνδυασμό έμπειρων και νεότερων παικτών. Πιστεύω πως μπορούμε να πάμε πολύ μακριά κι έχουμε όλα τα κομμάτια του παζλ για να φτάσουμε πολύ ψηλά. Θα πρέπει να πάμε όμως βήμα-βήμα, να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα και να γνωρίσει καλύτερα ο ένας τον άλλο. Αν είμαστε υγιείς και συγκεντρωμένοι θα πάμε πολύ καλά. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, έχουμε αυτοπεποίθηση και θα πάμε σιγά-σιγά. Η προετοιμασία είναι μια διαδικασία μάθησης για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει», ανέφερε ο σέντερ των Κινγκς.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου