ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Live Streaming.19:00 AEK Athens vs Hapoel Jerusalem 1-0 International Friendly Matches Pacific Daylight Time

http://edoelos.blogspot.gr/
Η ΑΕΚ επικράτησε της Χάποελ Ιερουσαλήμ στο τρίτο φιλικό που έδωσε στην Πολωνία δείχνοντας κάποια καλά στοιχεία αλλά και κάποιους τομείς όπου πρέπει να δουλέψει περισσότερο.
Πολλά πειράματα στο δεύτερο μέρος ρυθμό, γκάλο καλός καλή κυκλοφορία επιθέσεις δεν έβγαλαν, Σιμόες ζητάει μπάλα την παίρνει κάνει παιχνίδι από πίσω ο Τζεμπούρ γέμισε την περιοχή. Χρησιμοποιεί ανακατεμένες ενδεκάδες όχι ακόμα τον βασικό κορμό

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε την ομάδα του με ένα 4-2-3-1 έχοντας κάτω από τα γκολπόστ τον Ανέστη, στην τετράδα της άμυνας βρέθηκαν από δεξιά προς τα αριστερά οι Βασιλαντονόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος και Πεταυράκης. Μπροστά τους οι δυο χαφ ήταν οι Ανάκογλου, Γιόχανσον και στην τριάδα πίσω από τον φορ οι Γροντής, Ζόριτς και Μπαρμπόσα με μοναδικό προωθημένο τον Κρισάντους.
Αυτό που μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ από το πρώτο μέρος κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι το πως λειτούργησε το δίδυμο στα χαφ με τους Ανάκογλου, Γιόχανσον να είναι καλύτεροι της ομάδας τους στο πρώτο ημίχρονο. Η τριάδα μπροστά τους άλλαζε συνέχεια θέσεις με τον Γροντή να είναι αυτός που έδειχνε πιο δραστήριος και επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα ενώ πολύ καλός και σταθερός ήταν και ο Λαμπρόπουλος.
Η ΑΕΚ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 2' με τον Μπαρμπόσα να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ και τον Σάιτκοφ να λέει όχι. Η καλύτερη στιγμή των "κίτρινων" ήρθε στο 23' μετά από ωραία ενέργεια του Βασιλαντονόπουλου ο οποίος την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Κρισάντους που σούταρε με την μία με τον γκολκίπερ της Χάποελ να διώχνει με πολύ ωραία επέμβαση.
Οι Ισραηλινοί απείλησαν μόνο μια φορά την ΑΕΚ σε όλο το πρώτο 45' όταν στο 26' ο Οζ Ζαμπάκ βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή και πλάσαρε ανενόχλητος με τον Λαμπρόπουλο να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή.
Από το 30' και μετά ανέβηκε σε απόδοση και ο Μπαρμπόσα ο οποίος συνδυάστηκε όμορφα με τον Γροντή στο 34' αλλά το σουτ του τελευταίο έφυγε λίγο έξω από την εστία των Ισραηλινών. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν ένα σουτ του Πορτογάλου άσου το οποίο έφυγε λίγο έξω.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Τραϊαννός Δέλλας προχώρησε σε κάποιες αλλαγές χωρίς όμως να διαφοροποιήσει τον σχηματισμό με τον οποίο έπαιζε η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα συνέχισε με τον Ανέστη στο τέρμα, πέρασε τον Γκάλο στο δεξί άκρο ενώ οι Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 56' λεπτό. Στα χαφ βρέθηκε ο Κορδέρο με τον Ανάκογλου ο οποίος επίσης αποχώρησε στο 56' ενώ στην τριάδα μπροστά από τα χαφ αγωνίστηκαν οι Γροντής, Πλατέλας και Αραβίδης με τον Τζεμπούρ να παίρνει την θέση του Κρισάντους. Η ΑΕΚ σε αντίθεση με το πρώτο μέρος δεν έκανε τόσες ευκαιρίες αλλά πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με τον Γκάλο το οποίο της έδωσε και τη νίκη.
ADVERTISEMENT
61' Ωραία αντεπίθεση η μπάλα
1-0 η ΑΕΚ Ο Γροντής έδωσε στον Γκάλο και σουτ δυνατό μέσα
90 Ο Σοϊλέδη για τον Άρθο δοκάρι
ΑΕΚ (Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Γροντής, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Κρισάντους.
ΑΕΚ (Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Ανέστης (56' Βούρας), Γκάλο, Λαμπρόπουλος (56' Κολοβέτσιος), Τζανετόπουλος (56' Άρθρο), Πεταυράκης (56΄Σοϊλέδης), Κορδέρο, Ανάκογλου (56' Σιμόες), Γροντής (78' Φαγέ), Πλατέλας, Αραβίδης, Τζεμπούρ
Χάποελ Ιερουσαλήμ: Σάιτκοφ, Νίμνι, Έρμον, Λερμάν, Κόεν, Στάιν, Ναόρ Ζαμπάκ, Χαντάν, Οζ Ζαμπάκ, Μπουλχιάν, Μπεν Λούλου.
Πηγή: Sport 24

 Live Streaming.19:00 AEK Athens vs Hapoel Jerusalem

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου