ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

«Έκανε λάθος που πήγε Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ»

http://edoelos.blogspot.gr/Για ηθικό λάθος του Νίκολα Μιλουτίνοφ και βιαστική επιλογή να φύγει για τον Ολυμπιακό μίλησε ο πρώην προπονητής του στην Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Το φυσά και δεν κρυώνει ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς για την απώλεια του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο πολύπειρος προπονητής της Παρτιζάν δεν μπορεί να χωνέψει πώς η ομάδα του έχασε έναν τόσο ποιοτικό παίκτη και χωρίς ουσιαστικό οικονομικό αντίκρισμα. Έτσι κατηγόρησε τον νεαρό Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού για τις αποφάσεις που πήρε.

«Οι παίκτες μου ήταν ήρωες φέτος συνεχίζοντας την προσπάθεια μέχρι τέλους παρά τα προβλήματα. Δυστυχώς υπήρξαν και κάποιοι που εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση για να ικανοποιήσουν προσωπικά συμφέροντα. Τέτοιος αποδείχτηκε ο Μάρκο Γέλιτς, ο μάνατζερ του Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα έκανε ένα ηθικό λάθος, γιατί άφησε με τρόπο που δεν της άρμοζε την ομάδα που του πρόσφερε τα πάντα, για μια μικρή οφειλή», δήλωσε στον σερβικό Τύπο.

«Νομίζω πως ο Νίκολα έκανε λάθος φεύγοντας για τον Ολυμπιακό. Αν έμενε στην Παρτιζάν, θα ήταν ο κορμός της ομάδας και θα βελτιωνόταν ακόμη περισσότερο σε σχέση με πέρσι, ενώ θα αυξανόταν πολύ περισσότερο η αξία του στην αγορά. Όμως κάποιοι τον έπεισαν να φύγει τώρα, με οποιοδήποτε κόστος», πρόσθεσε.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου