ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Με Γιαννακόπουλο και... "κομμένους" στο φιλικό ο Παναθηναϊκός

http://edoelos.blogspot.gr/
Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε αποστολή για το φιλικό του Σαββάτου παίρνοντας μαζί του 19 ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους οποίους και ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος έκανε την Παρασκευή τις πρώτες του προπονήσεις με το τριφύλλι.
Τι και αν έκανε την Παρασκευή (31/7) τις πρώτες του προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Γιαννακόπουλος λίγη ώρα αργότερα είδε το όνομα του να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου
για το φιλικό του Σαββάτου (1/8) κόντρα στον Άρη Λεμεσού.
Ο 42χρονος τεχνικός είδε τον Αναγνωστόπουλο να έχει ένα πρόβλημα και να κάνει θεραπεία στην απογευματινή προπόνηση, δεν θέλησε να πάρει τον Κοτσόλη και για αυτό συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον 23χρονο πορτιέρο ο οποίος δεν αποκλείεται να παίξει μάλιστα κόντρα στους Κύπριους.
ADVERTISEMENT
Επίσης ο Γιάννης Αναστασίου πήρε μαζί του και κάποιους εκ των "κομμένων" και συγκεκριμένα τους Μέντες, Ντίνα και Σπυρόπουλο.
Βέβαια η είδηση που προκύπτει είναι από το ποιοι έμειναν εκτός και κάλλιστα θα μπορούσαν να αγωνιστούν καθώς αυτό δείχνει και τις πρώτες σκέψεις ενόψει της ρεβάνς της Τετάρτης με την Μπριζ.
Χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κοτσόλη, Βέμερ, Ταυλαρίδη, Πράνιτς, Κουτρουμπή, Ζέκα, Νίνη, Μπεργκ και Καρέλη. Με τους οκτώ από τους εννιά, πλην του Νίνη δηλαδή, να έχουν αγωνιστεί 90' και στο ματς της Τρίτης.
Επίσης εκτός έμειναν και οι Εσιέν, Τελάντερ, Αναγνωστόπουλος που είναι τραυματίες αλλά και ο Κότσαρης ο οποίος θα επιστρέψει την Δευτέρα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. 
Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:
"Με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με προπόνηση ανά θέση.
Εσιέν και Τελάντερ προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Αναγνωστόπουλος έκανε θεραπεία.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον κεκλεισμένων των θυρών φιλικό αγώνα με τον Άρη Λεμεσού, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», αύριο στις 7:30μ.μ.
Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Στιλ, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Αγγελόπουλος Βασίλης, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Λουντ, Καλτσάς, Σάντσεθ και Γιαννακόπουλος.
Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 9 το πρωί".
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου