ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΕ απέρριψε, το μεσημέρι της Τετάρτης (27/5), την ένσταση που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός, ζητώντας την επανάληψη του χθεσινού (26/5) τρίτου τελικού της Α1 γυναικών με τη Βουλιαγμένη, ο οποίος έληξε με νίκη 10-9 του ΝΟΒ.

Οι ερυθρόλευκοι διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για αλλοίωση αποτελέσματος, εστιάζοντας σε δύο φάσεις: στην μη κατακύρωση γκολ σε προσπάθεια της Λογοθέτη, την οποία απέκρουσε η Κούβδου (σ.σ.: η μπάλα είχε περάσει τη νοητή γραμμή τέρματος), και κυρίως στην κατακύρωση του τέρματος της Ξενάκη, με το οποίο ο ΝΟΒ έκανε το 10-8 1.27'' πριν από τη λήξη, σε μία φάση που η διεθνής φουνταριστή σούταρε αφότου είχε ακουστεί η κόρνα λήξης των 30 δευτερολέπτων της επίθεσης.Μετά την εξέλιξη αυτή και την οριστικοποίηση του αποτελέσματος, οι δύο φιναλίστ δίνουν οριστικά νέο ραντεβού την Πέμπτη (28/5, 18:30) στο Λαιμό, για τον τέταρτο τελικό.

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 και χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να στεφθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά (και πέμπτη συνολικά στην ιστορία του) πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ η Βουλιαγμένη θα επιδιώξει να ισοφαρίσει τη σειρά. Αν αυτό συμβεί, τα πάντα θα κριθούν σε πέμπτο αγώνα, που θα γίνει το Σάββατο (30/5) στον Πειραιά. Διαιτητές της αυριανής (28/5) αναμέτρησης ορίστηκαν οι Μοίραλης και Αχλαδιώτης.

Πηγή: Red Planet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου