ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Επιστρέφει στη Γιουνάιτεντ ο Τσιτσαρίτο

http://edoelos.blogspot.gr/Πίσω στο Μάντσεστερ θα γυρίσει ο Τσιτσαρίτο, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Μεξικανού, με τη Γιουνάιτεντ να ετοιμάζεται να τον βγάλει στο… σφυρί.

Στην Αγγλία και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει, έστω και προσωρινά, ο Τσιτσαρίτο, καθώς, όπως αναφέρουν τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Αγγλία, η Ρεάλ αποφάσισε να μην αγοράσει τον 26χρονο επιθετικό.

Από την πλευρά του, ο Λουίς Φαν Χάαλ δείχνει, επίσης, να μην τον υπολογίζει, με αρκετές ομάδες, όμως, να περιμένουν στη… γωνία για να τον αποκτήσουν.

Ήδη, Ίντερ, Έβερτον και Γουέστ Χαμ βλέπουν «ζεστά» το ενδεχόμενο να αγοράσουν τον Μεξικανό, με τους «κόκκινους διάβολους», ωστόσο, να ετοιμάζονται να τον προσφέρουν στη Σαουθάμπτον.

Ο Μεξικανός ήταν πέρυσι στη λίστα του Ρόναλντ Κούμαν και, αν ο τεχνικός των «αγίων» τον θέλει ακόμη, τότε σίγουρα η Γιουνάιτεντ θα κοιτάξει να τον χρησιμοποιήσει ως αντάλλαγμα για τον Ναθάνιελ Κλάιν, ο οποίος είναι και ένας από τους καλοκαιρινούς στόχους του Φαν Χάαλ.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου