ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ντιμπαλά: "Θέλω να κερδίσω το σκουντέτο με την Γιουβέντους"

http://edoelos.blogspot.gr/Ο Πάουλο Ντιμπαλά μίλησε για την διαφαινόμενη συμφωνία του με την Γιουβέντους, με τον Αργεντινό επιθετικό να εξηγεί τους λόγους που επέλεξε την ομάδα του Τορίνο.

Η Γιουβέντους τα είχε βρει όλα με την Παλέρμο για την πώληση του Πάολο Ντιμπαλά, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται περίπου στα 40.000.000 ευρώ και το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης να βάλει και τυπικά την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους "μπιανκονέρι".
Ο Αργεντινός στράικερ μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά σχετικά με τον νέο προορισμό της καριέρας του και τόνισε πως η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η Γιουβέντους για να τον εντάξει στο δυναμικό της, ήταν τελικά το σημείο τομής για εκείνον, προκειμένου να επιλέξει τους πρωταθλητές Ιταλίας.
"Η Γιουβέντους ήταν η ομάδα που με ήθελε περισσότερο. Προσπάθησαν πάρα πολύ για να αποσπάσουν την υπογραφή μου και για αυτό πήρα αυτή την απόφαση", δήλωσε ο Ντιμπαλά.
Η προοπτική για την κατάκτηση του νταμπλ με την Γιουβέντους ήταν επίσης ένας σημαντικός παράγοντας, για να "μετακομίσει" στο Τορίνο. "Μπορώ σίγουρα να κερδίσω εδώ το "σκουντέτο", πρόκειται για μία ομάδα που κερδίζει συνέχεια. Και εγώ από την μεριά μου θέλω να κερδίζω και να πετύχω με την Γιουβέντους".
Τέλος αναφέρθηκε και στην κριτική που είχε ασκηθεί στην Παλέρμο για το πόσο το οποίο είχε δαπανήσει για εκείνον (12 εκ. ευρώ σε ηλικία 18 ετών), τονίζοντας πως όπως και τότε δικαίωσε τις προσδοκίες γύρω από το όνομα του, έτσι θα πράξει και τώρα.
Στην Γιουβέντους θα γίνει όπως και στην Παλέρμο. Ο κόσμος θα λέει ότι έδωσε πολλά λεφτά αλλά εγώ με καθαρό μυαλό θα προσπαθήσω να διαψεύσω τους επικριτές μου".

Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου