ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Το δράμα της Ρέιντζερς…

http://edoelos.blogspot.gr/

Μέχρι και φέτος ανέβαινε... σφαίρα τις κατηγορίες (απ' την τέταρτη). Ωστόσο, η επιστροφή της Ρέιντζερς στην Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας πήρε παράταση ενός χρόνου μετά το νέο διασυρμό (3-0) απ' τη Μάδεργουελ.

Όταν έπεφτε στην τέταρτη κατηγορία της Σκωτίας (λόγω προβλημάτων), στόχος ήταν η... επανεκκίνηση και το restart για να επανέλθει άμεσα στα «σαλόνια» της χώρας. Το πλάνο, όμως, φέτος... χάλασε!

Διότι στα πλέι οφ ανόδου, η ιστορική ομάδα τα 'κανε μάνταρα. Όχι μόνο ανατροπή της βαριάς ήττας με σκορ 3-1 απ' τον πρώτο αγώνα δεν έκανε, αλλά υπέστη νέο διασυρμό απ' την Μάδεργουελ (3-0) και κάπως έτσι οι διαμαρτυρόμενοι θα παίξουν και του χρόνου στην Τσάμπιονσιπ, ενώ οι μεγάλοι θριαμβευτές κατάφεραν να ανανεώσουν το ραντεβού τους με την Πρέμιερ Λιγκ.

Δεδομένου πως το εκτός έδρας γκολ δεν μετρούσε στα πλέι οφ, η Ρέιντζερς ήθελε ουσιαστικά σήμερα διπλό με δύο γκολ διαφορά. Αμ δε όμως... Ο γκολκίπερ της, Μπελ έκανε την... γκάφα στο 52' και δέχθηκε από μακριά «φθηνό» γκολ απ' τον Τζόνσον και στη συνέχεια ήρθε η κατάρρευση.

Με τον Έινσγουροθ στο 70' να βάζει υποθήκη... παραμονής για τους γηπεδούχους και στην εκπνοή με πέναλτι του Σάτον να γράφεται το θριαμβευτικό 3-0 υπέρ της Μάδεργουελ που έμεινε στην πρώτη κατηγορία της Σκωτίας κι άφησε την Ρέιντζερς να... βολοδέρνει για ακόμα μια σεζόν.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου