ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Τι έγινε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη: οι απίστευτες ατάκες του

http://edoelos.blogspot.gr/Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και τα όσα είπε στον Γιώργο Γεωργιάδη, σήμανε την αρχή του... ξεσπάσματος του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου για την εικόνα της ομάδας.

Αφού πρώτα έβαλε τις φωνές στον τεχνικό του Δικεφάλου ζητώντας του να βάλει μέσα τους μικρούς, αφού δεν άντεχε άλλο να βλέπει αυτή την εικόνα του ΠΑΟΚ, στη συνέχεια ο... εξάψαλμος πήγε σε όλους τους παίκτες που τα άκουσαν από τον Σαββίδη στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τους Αρκάδες.

"Βάλε μέσα τους πιτσιρικάδες"!

"Δεν πάει άλλο! Δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση! Βάλε τους πιτσιρικάδες να παίξουν"!, ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ιβάν Σαββίδη στον Γιώργο Γεωργιάδη στη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ήταν εμφανώς εκνευρισμένος από τα όσα έβλεπε στο χορτάρι της Τούμπας και δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών και δη των παλιών.
Η συνέχεια δόθηκε στα αποδυτήρια. Ο Σαββίδης πήγε μετά τη λήξη του αγώνα και έκανε έντονες παρατηρήσεις σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά όλοι γνωρίζουν πως υπήρχαν συγκεκριμένοι αποδέκτες: "Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή! Οποιος δεν θέλει, να φύγει", ήταν κάποιες από τις ατάκες του, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του. Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν πως δεν έχουν ξαναδει τόσο εκνευρισμένο τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Παράπονα για Νομπόα

Οπως είναι λογικό, τα βέλη του Σαββίδη πήγαιναν σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ένας εξ αυτών είναι ο Κρίστιαν Νομπόα, για τον οποίο υπάρχουν σοβαρά παράπονα για την αγωνιστική του εικόνα. Οπως είναι λογικό, ο Ιβάν Σαββίδης μάτια έχει και βλέπει και καταλαβαίνει ποιος προσφέρει και ποιος όχι. Η κίνησή του να κατέβει στον πάγκο την ώρα του αγώνα θύμισε εποχές... Βουλινού, αλλά ο Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος που βλέπει ότι η επένδυσή του πηγαίνει στον κάλαθο των αχρήστων. Αυτός βάζει χρήματα και κάποιοι τα... πετάνε.

http://edoelos.blogspot.gr/http://edoelos.blogspot.gr/
Οπως είναι λογικό, με την ολοκλήρωση των πλέι οφ αναμένεται να πάρει... κεφάλια. Ακόμα κι αν ο Δικέφαλος ανατρέψει τη βαθμολογική κατάσταση και πάρει την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία, ο Ιβάν δείχνει αποφασισμένος για αλλαγές. Οσες χρειάζονται για να φτιάξει μια ομάδα που ο κόσμος θα χαίρεται να βλέπει, με ποδοσφαιριστές που θα σέβονται τη φανέλα και θα παίζουν για το καλύτερο δυνατόν.

Η ατάκα του Λίνο


http://edoelos.blogspot.gr/http://edoelos.blogspot.gr/
Αξίζει να σημειωθεί πως στην Τούμπα βρέθηκε την Κυριακή και ο Λίνο, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα δεν δίστασε να πει ότι θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ για να παίξει. Δεν ξέρουμε αν το είπε σοβαρά ή έκανε πλάκα, αλλά στην Τούμπα συζητήθηκε αρκετά ο Βραζιλιάνος. Με την εικόνα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, πολλοί είπαν ότι ακόμα και ο 37χρονος Λίνο θα μπορούσε να πάρει φανέλα βασικού.
Δείτε τις PHOTOS από την παρουσία Σαββίδη στον πάγκο:




Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου