ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ Η... ώρα του Μαυροκεφαλίδη!

Η... ώρα του Μαυροκεφαλίδη!
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Μανωλόπουλος, έδωσε χθες την ευκαιρία στους παίκτες του να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους εν όψει του τρίτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (02/06), εκεί όπου ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να «σκουπίσει» τη σειρά. Υπάρχει, όμως, και ένας παίκτης των «πρασίνων», που στα πλέι οφ μοιάζει να μην... αποφορτίζεται με τίποτα! Ο λόγος για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του σε σχέση με την κανονική περίοδο και αποδεικνύει πως τα πλέι οφ είναι η... αγαπημένη του ώρα!

Ο διεθνής φόργουορντ παραδοσιακά κάνει μεγάλες εμφανίσεις στη β΄φάση του πρωταθλήματος και ειδικά όταν έχει απέναντί του τον Δικέφαλο του Βορρά. Στον περσινό προημιτελικό είχε 33 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ φέτος, στον δεύτερο ημιτελικό, σημείωσε το δεύτερό του νταμπλ-νταμπλ, με 16 πόντους και 13 ριμπάουντ (είχε 15 πόντους και 12 ριμπάουντ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό). Παράλληλα, αυτά τα 13 ριμπάουντ αποτελούν προσωπικό του ρεκόρ για τη φετινή χρονιά.
Ο ίδιος, πάντως, μιλώντας στο Sportit, απέδωσε τις αλλαγές στην ομάδα αλλά και στη δική του απόδοση στον Σωτήρη Μανωλόπουλο... «Είναι εντελώς διαφορετική η φιλοσοφία! Παίζουμε αρκετά πιο μπασκετικά, αρκετά πιο ελληνικά θα μπορούσα να πω. Εννοώ πως παίζουμε με περισσότερο μυαλό και πιο σκεπτικά από τον προηγούμενο καιρό, όπου παίζαμε κυρίως run `n gun. Και σε άλλα κομμάτια, ωστόσο, όπως στην ψυχολογία για παράδειγμα, υπάρχει βελτίωση.
Οσον αφορά εμένα, με τον προηγούμενο προπονητή έκανα πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω. Τώρα κάνω πράγματα που μπορώ και ελπίζω να δώσω και κάτι παραπάνω στη συνέχεια».
Ερωτηθείς για τους τραυματισμούς που έχουν πλήξει σημαντικά τους «πράσινους», απάντησε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα! Ολοι οι παίκτες πρέπει να συνεισφέρουν. Το θέμα είναι πώς θα καταλήξει η φετινή σεζόν. Εκεί θα κάνουμε ταμείο και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα σχετικά με αυτό».
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου