ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Γούντγκεϊτ παρέα με Ρόμπι Κιν στη Μίντλεσμπρο!

Woodgate hang out with Robbie Kin in Middlesbrough!

Jonathan Woodgate, who was on the side of Tony Poulis as an assistant coach, will now be Middlesbrough's new technician for the next three years! He chose Robbie Kin to have him on the team bench!


The former British international defender and formerly assistant to Tony Poulis - who left with the end of his contract at last season's finale - will be the one who will keep the Boro steering wheel from the new season and for the next three years.

Woodgate was announced by the club, and in fact, he will have at his side the international Irish striker, Robbie Kin!

===Γούντγκεϊτ παρέα με Ρόμπι Κιν στη Μίντλεσμπρο!

Ο Τζόναθαν Γούντγκεϊτ που θήτευσε στο πλευρό του Τόνι Πιούλις ως βοηθός προπονητή, θα είναι πλέον ο νέος τεχνικός της Μίντλεσμπρο για τα επόμενα τρία χρόνια! Επέλεξε τον Ρόμπι Κιν για να έχει μαζί του στον πάγκο της ομάδας! 

Ο άλλοτε Άγγλος διεθνής αμυντικός και μέχρι πρότινος βοηθός του Τόνι Πιούλις - ο οποίος αποχώρησε με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του στο φινάλε της περασμένης σεζόν - θα είναι εκείνος που θα κρατήσει το «τιμόνι» της «Μπόρο» από τη νέα αγωνιστική περίοδο και για τα επόμενα τρία χρόνια. 

Ο Γούντγκεϊτ ανακοινώθηκε από το κλαμπ και μάλιστα, θα έχει στο πλευρό του τον άλλοτε διεθνή Ιρλανδό στράικερ, Ρόμπι Κιν! 

Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου