ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Έκλεισε φορ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Μπεν ΓεντέρManchester United closed For

Information from England speaks of a Manchester United agreement with Seville to acquire Ben Genter.


28-year-old Wisam Ben Generer is Ole Gunnar Solskjaer's choice for the Manchester United attack. The Frenchman has a great season with Sevilla.

In 54 games he scored 30 goals and eleven assists. The clause in the Ben Genner contract is forty million euros and the red devils have already agreed with the Spaniards.

The transfer, however, is expected to be announced as soon as the United manages to get rid of Rumello Lukaku who is close to his move to Inter.
===Έκλεισε φορ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πληροφορίες από την Αγγλία κάνουν λόγο για συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σεβίλλη για την απόκτηση του Μπεν Γεντέρ.

Ο 28χρονος Γουισάμ Μπεν Γεντέρ είναι ο εκλεκτός του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για την επίθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γάλλος φορ έρχεται από καταπληκτικά σεζόν με την Σεβίλλη. 

Σε 54 ματς μέτρησε 30 γκολ και έντεκα ασίστ. Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Μπεν Γεντέρ είναι σαράντα εκατομμύρια Ευρώ και οι κόκκινοι διάβολοι έχουν ήδη συμφωνήσει με τους Ισπανούς.

Η μεταγραφή πάντως αναμένεται να ανακοινωθεί μόλις η Γιουνάιτεντ καταφέρει να ξεφορτωθεί τον Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος είναι κοντά στην μετακίνησή του στην Ίντερ.
Πηγή: Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου