ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Προς Βόλο ο Μυστακίδης

Article CoverTo Volos Mystakidis

His transcriptional support is continued by Volos, since the newcomers in the big category are preparing to join Yanni Mystakidis.


The young midfielder will be given to Volos in the form of PAOK's borrowing and in this way he will ... come back to the Super League after his half-year of borrowing in Poland and Gornik.

The two teams are very close to the deal, with Yannis Mistakidis preparing to boost Volos' efforts in the top category of Greek football.
===Προς Βόλο ο Μυστακίδης

Την μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ο ΝΠΣ Βόλος, αφού οι νεοφώτιστοι στην μεγάλη κατηγορία, ετοιμάζονται να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Γιάννη Μυστακίδη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα παραχωρηθεί στον Βόλο με την μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα κάνει το... come back στην Super League, αφού μεσολάβησε το εξάμηνο του δανεισμού του στην Πολωνία και την Γκόρνικ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στην συμφωνία, με τον Γιάννη Μυστακίδη να ετοιμάζεται να ενισχύσει την προσπάθεια του Βόλου στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου