ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Τα είπε με τον Καρντόσο ο Ζεράλδες

Heraldes said to Cardoso

Francisco Zeraldes said with Miguel Cardoso and his staff when he arrived at the hotel.
The matter was solved with his luggage.

Francisco Zeraldes was warmly welcomed to the hotel that went to rest after his arrival in Greece on behalf of AEK.

The Portuguese hack with the ... stepped his foot into the hotel, was welcomed by Miguel Cardoso and his colleagues, with both sides saying for a while. Of course, this meeting can be said that ... it happened because Cardoso and the rest of the technical staff had meetings on the issues of preparation, and at that time Zeraldes arrived.

As far as Zeraldes' luggage is concerned, he did not lose them but had only five minutes of response and these ... stayed in Munich. Today, however, it is expected to be sent to our country and the footballer will have things in his hand.
==Τα είπε με τον Καρντόσο ο Ζεράλδες

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες τα είπε με τον Μιγκέλ Καρντόσο και το επιτελείο του κατά την άφιξή του στο ξενοδοχείο. Λύθηκε το θέμα με τις αποσκευές του. 

Θερμής υποδοχής ετυχε ο Φρανσίσκο Ζεράλδες στο ξενοδοχείο που πήγε να ξεκουραστεί μετά τον ερχομό του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. 

Ο Πορτογάλος χαφ με το που... πάτησε το πόδι του στο ξενοδοχείο, τον υποδέχτηκαν ο Μιγκέλ Καρντόσο και οι συνεργάτες του, με τις δύο πλευρές να τα λένε για λίγη ώρα. Βέβαια, η συνάντηση αυτή μπορούμε να πούμε πως... έτυχε καθώς ο Καρντόσο και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο είχαν μίτινγκ για τα θέματα της προετοιμασίας και εκείνη την ώρα έφτασε ο Ζεράλδες. 

Όσον αφορά τις αποσκευές του Ζεράλδες, δεν τις έχασε αλλά είχε μόνο πέντε λεπτά ανταπόκριση και αυτές... έμειναν στο Μόναχο. Σήμερα αναμένεται, πάντως, να σταλθούν στην χώρα μας και ο ποδοσφαιριστής θα έχει τα πράγματα στο χέρι του.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου