ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Η συμφωνία ΠΑΟΚ - Άμπελ Φερέιρα επικυρώνεται στην Ολλανδία

Article CoverThe PAOK agreement - Abel Ferreira is ratified in the Netherlands

Developments on Dutch territory will arise for PAOK and Abel Ferreira as their cooperation will be sealed there!


PAOK took care not to lose ... second and through a marathon of negotiations with Braga, they managed to make their own Abel Ferreira.

A 40-year-old Portuguese technician will not travel to Thessaloniki but will head directly to the Netherlands to meet his new team there. Besides, PAOK departs on Monday morning for his favorite destination in recent years ...

On the Dutch territory, therefore, the cooperation of both sides will be sealed to officially announce Ferreira by the Dumbubs.

Based on the first information, Ferreira will have two assistants and a trainer, commonly people who know and trust with closed eyes.
===Η συμφωνία ΠΑΟΚ - Άμπελ Φερέιρα επικυρώνεται στην Ολλανδία

Εξελίξεις επί ολλανδικού εδάφους θα προκύψουν για ΠΑΟΚ και Άμπελ Φερέιρα δεδομένου ότι η συνεργασία τους θα σφραγιστεί εκεί!

Στον ΠΑΟΚ φρόντισαν να μην χάσουν... δευτερόλεπτο και μέσα από έναν μαραθώνιο διαπραγματεύσεων με την Μπράγκα, κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον Άμπελ Φερέιρα.

Ο 40χρονος Πορτογάλος τεχνικός δεν θα ταξιδεύσει για την Θεσσαλονίκη αλλά θα κατευθυνθεί άμεσα για την Ολλανδία προκειμένου να συναντήσει εκεί τη νέα του ομάδα. Άλλωστε και ο ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας για τον αγαπημένο του προορισμό τα τελευταία χρόνια...

Επί ολλανδικού εδάφους λοιπόν θα σφραγιστεί και η συνεργασία των δύο πλευρών για να ανακοινωθεί και επίσημα ο Φερέιρα από τους νταμπλούχους.

Βάσει των πρώτων πληροφοριών, ο Φερέιρα θα έχει μαζί του δύο βοηθούς και τον γυμναστή, κοινώς ανθρώπους που γνωρίζει και εμπιστεύεται με κλειστά μάτια.
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου