ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Δεν «πέφτει» για Κουλιμπαλί η Νάπολι

He does not "fall" for Koolimbali Napoli

Napolie wished to give Calidoo Koolimali a reporter who covered the Italian team's report.


With the money provided by the release clause in the Kalidou Koolimbali contract, Napoli will have the Senegalese defensive.

In particular, "partenopes" claim 150 million euros to give the "green light" to any group that wants to acquire the international African.

This was at least supported by team journalist Carlo Albino, who works at Sky Sport Italia.

"Kuulimali has a decommitment clause of 150 million euros. Those who are interested in the player know how much money they need to spend, "was the information he posted on Twitter.

Juventus, Manchester United and Paris Saint-Germain are coming to the moment, but Manchester City has the advantage.
===Δεν «πέφτει» για Κουλιμπαλί η Νάπολι

Το ποσό που επιθυμεί η Νάπολι για την παραχώρηση του Καλιντού Κουλιμπαλί αποκάλυψε δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της ιταλικής ομάδας. 

Με τα χρήματα που προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Καλιντού Κουλιμπαλί σκοπεύει να παραχωρήσει η Νάπολι τον Σενεγαλέζο αμυντικό. 

Συγκεκριμένα, οι «παρτενοπέι» αξιώνουν 150 εκατ. ευρώ για να δώσουν το «πράσινο φως» σε όποια ομάδα επιθυμεί την απόκτηση του διεθνούς Αφρικανού. 

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο δημοσιογράφος της ομάδας, Κάρλο Αλβίνο, που εργάζεται στο «Sky Sport Italia». 

«Ο Κουλιμπαλί έχει ρήτρα αποδέσμευσης 150 εκατ. ευρώ. Όσοι ενδιαφέρονται για τον παίκτη ξέρουν πόσα χρήματα απαιτείται να δαπανήσουν», ήταν η πληροφορία που μετέδωσε στο Twitter. 

Ενδιαφέρον για τον Κουλιμπαλί έχουν εκδηλώσει η Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά το προβάδισμα φαίνεται πως το έχει η Μάντσεστερ Σίτι.
Πηγή: Σπορ FM 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου