ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Τα φιλικά του Αστέρα Τρίπολης

Its friendly Stars Tripoli

Asteras Tripolis made known the friendly that he will give during his preparations with the first gathering being on July 1st.


In detail, the announcement:

The first ASHEAR concert, the program and the friendly ones planned during the group's preparation.

For the 1st of July at 18:00 in Theodoros Kolokotronis, the first gathering of ASTRA's footballers is scheduled for the start of the 2019-2020 season. Entrance for the public and press representatives will be free.

ASTERAS will take the first stage in Tripoli and on 21 July will leave for the Netherlands. The preparation of the team will take place at the Apeldoorn Training Center, where the National Football Team of Greece has recently prepared its preparation.

During his stay in the Netherlands, ASTERAS has planned the following friendly:

23/07: Heracles Almelo

25/07: Konyaspor

27/07: PEC Zwolle

The mission will return from the Netherlands on July 28 and will continue to prepare for Tripoli. Until the start of the championship, the following friendly games are planned on Greek territory:

03/08: ASTERAS - Panionios

11/08: Panionios - ASTERAS

17/08: ASTERAS - Panetolikos

* friendly hours will be finalized in the next few days
===Τα φιλικά του Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε γνωστά τα φιλικά που θα δώσει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του με την πρώτη συγκέντρωση να είναι την 1η Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η πρώτη συγκέντρωση του ΑΣΤΕΡΑ, το πρόγραμμα και τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί στη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας. 

Για την 1η Ιουλίου στις 18:00 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Η είσοδος για το κοινό και τους εκπροσώπους του Τύπου θα είναι ελεύθερη. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα πραγματοποιήσει στην Τρίπολη το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και στις 21 Ιουλίου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία. Η προετοιμασία της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο Apeldoorn, στο οποίο πρόσφατα είχε πραγματοποιήσει την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας. 

Στο διάστημα της παραμονής του στην Ολλανδία, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει προγραμματίσει τα εξής φιλικά:

23/07: Heracles Almelo

25/07: Konyaspor

27/07: PEC Zwolle

Η αποστολή θα επιστρέψει από την Ολλανδία στις 28 Ιουλίου και θα συνεχίσει την προετοιμασία της στην Τρίπολη. Έως την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν προγραμματιστεί τα εξής φιλικά επί ελληνικού εδάφους:

03/08: ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανιώνιος

11/08: Πανιώνιος - ΑΣΤΕΡΑΣ

17/08: ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός

* οι ώρες των φιλικών θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου