ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

«Θέλουν Μπρούνο Γκασπάρ Ολυμπιακός και Χετάφε»

«Θέλουν Μπρούνο Γκασπάρ Ολυμπιακός και Χετάφε»"They want Bruno Gaspar Olympiacos and Getafe"

For the interest of the Olympic and Spanish Getafe for Bruno Garpar of Sporting Lisbon, a Portuguese newspaper published.


Olympiakos's interest in Bruno Gaspar revealed the Portuguese newspaper ABola.

According to the report, the 26-year-old backs "out of" Sporting Lisbon, with Reds being one of the key contenders for his signature, while Getafe has come into play.

Both Olympiacos and Spaniards are interested in acquiring the player in the form of borrowing for the next year.

However, developments will not be launched soon, as the international defender will participate with the Angolan national team at Copa Africa. Consequently, decisions about his future will be taken after the team's exclusion from the event that begins on 21/6.
===«Θέλουν Μπρούνο Γκασπάρ Ολυμπιακός και Χετάφε»

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της ισπανικής Χετάφε για τον Μπρούνο Γκασπάρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κάνει λόγο δημοσίευμα πορτογαλικής εφημερίδας. 

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπρούνο Γκασπάρ αποκάλυψε η πορτογαλική εφημερίδα ABola. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 26χρονος μπακ «τελειώνει» από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τους ερυθρόλευκους να αποτελούν έναν από τους βασικούς διεκδικητές της υπογραφής του, ενώ στο «παιχνίδι» έχει μπει και η Χετάφε. 

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και οι Ισπανοί ενδιαφέρονται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο. 

Πάντως, εξελίξεις δεν πρόκειται να δρομολογηθούν σύντομα, αφού ο διεθνής αμυντικός θα συμμετέχει με την εθνική ομάδα της Αγκόλας στο Κόπα Άφρικα. Συνεπώς, αποφάσεις για το μέλλον του θα ληφθούν μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τη διοργάνωση που ξεκινάει στις 21/6.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου