ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε και αναλαμβάνει την Τσέλσι ο Λάμπαρντ

Article CoverHe got the assurances that he wanted and assumes Chelsea Lampard

Frank Lampard got the assurances he wanted from Roman Abramovich and as all this looks will be Chelsea's new coach.


According to the Times, the Russian tycoon and owner of the blue personally took over the case and in a telephone conversation with the former club ace he persuaded him to take over the technical leadership of the team.

Derby's 41-year-old technician allegedly received the assurances he wanted from the strong man of the Londoners, including a credit of at least two years to build the team he wants, and it all seems like the big return is at the doorstep.
===Πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε και αναλαμβάνει την Τσέλσι ο Λάμπαρντ

O Φρανκ Λάμπαρντ πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι.

Σύμφωνα με τους «Times», ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης των «μπλε» ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρώην άσο του συλλόγου τον έπεισε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο 41χρονος τεχνικός της Ντέρμπι φέρεται να έλαβε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε από τον ισχυρό άντρα των Λονδρέζων, μεταξύ των οποίων και η πίστωση τουλάχιστον δύο ετών προκειμένου να χτίσει την ομάδα που ο ίδιος επιθυμεί, και όλα δείχνουν πως η μεγάλη επιστροφή βρίσκεται προ των πυλών.
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου