ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Τρελή πρόταση Γουίζαρντς για τον «εγκέφαλο» των Ράπτορς

Wizards 'crazy suggestion for raptors' brains

Masai Ujziri is golden by the Wizards.

The Wizards are ready to offer a $ 10 million contract a year to make their own Masai Ouziri.


Rappers president is the "brain" behind the first league title in the history of the team and has a contract for another two years, but the Washington team will seek permission from Toronto to negotiate with him.

The Wizards had recently approached Nogeth's Tim Conley, but received a negative response, and interviewed Thunder and Troy Wyver, as well as the former General Manager of Hawks and Cavaliers, Danny Ferry.
===Τρελή πρόταση Γουίζαρντς για τον «εγκέφαλο» των Ράπτορς

Ο Μασάι Ουτζίρι χρυσώνεται από τους Γουίζαρντς. 

Οι Γουίζαρντς είναι έτοιμοι να προσφέρουν συμβόλαιο 10 εκατ. δολαρίων ετησίως για να κάνουν δικό τους τον Μασάι Ουτζίρι. 

Ο πρόεδρος των Ράπτορς είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας και έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, ωστόσο η ομάδα της Γουάσινγκτον θα ζητήσει άδεια από το Τορόντο για να διαπραγματευτεί μαζί του. 

Οι Γουίζαρντς είχε προσεγγίσει πρόσφατα τον Τιμ Κόνελι των Νάγκετς, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση, ενώ έχουν κάνει συνεντεύξεις για τη θέση και με τον Τρόι Γουίβερ των Θάντερ, όπως και τον άλλοτε τζένεραλ μάνατζερ των Χοκς και των Καβαλίερς, Ντάνι Φέρι.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου