ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Τότεναμ: Έφυγε για Μαδρίτη δύο ημέρες νωρίτερα από την Λίβερπουλ (video)

Tottenham Hotspur: He left for Madrid two days earlier than Liverpool (video)

Tottenham's delegation departed on Wednesday afternoon for Madrid in view of its Champions League final, with Cain and Winchers included in it.


The countdown for the start of the Champions League final began virtually from Wednesday afternoon, with Mauricia Posetino and Tottenham players going to "Stansted Airport" and then leaving for Madrid in view of the great fight with Liverpool on Saturday night.

The climate was very good at the "Spurs" camp, with the players glad to pose for photos, while Harry Kain and Harry Winchers were included in the mission, who are fighting to be 100% ready for the historic showdown.


As it is well known, the North London team will train at the Real Madrid training center (Valdebembas) on Thursday and Friday, as opposed to Liverpool who chose a different tactic.


LIVERPOUL WAS FATHERING IN MADRID
The Reds want to avoid the mistakes they made last year and this time they will travel to Madrid on the eve of the match, following the program they had in all of their previous European games this year.

In particular, the Liverpool mission is expected to arrive in the Spanish capital on Friday, and the same evening will be training for "Guanta Metropolitan" and on Saturday morning, on the day of the final, the Merseyside team will train in Valdebaba.
===Τότεναμ: Έφυγε για Μαδρίτη δύο ημέρες νωρίτερα από την Λίβερπουλ (video)

Η αποστολή της Τότεναμ αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης για την Μαδρίτη ενόψει του τελικού του Champions League, με τους Κέιν και Γουίνκς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτή .

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του τελικού του Champions League άρχισε ουσιαστικά από το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και τους παίκτες της Τότεναμ να πηγαίνουν στο "Stansted Airport" και από εκεί να φεύγουν για την Μαδρίτη ενόψει του σπουδαίου αγώνα με την Λίβερπουλ το βράδυ του Σαββάτου.

Το κλίμα ήταν πολύ καλό στο στρατόπεδο των "σπιρουνιών", με τους παίκτες να ποζάρουν με χαρά για φωτογραφίες, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε φυσικά και ο Χάρι Κέιν με τον Χάρι Γουίνκς που δίνουν μάχη για να είναι 100% έτοιμοι για την ιστορική αναμέτρηση.


Όπως έχει γίνει γνωστό, η ομάδα του Βορείου Λονδίνου θα κάνει προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης (Βαλδεμπέμπας) την Πέμπτη και την Παρασκευή, σε αντίθεση με την Λίβερπουλ που επέλεξε διαφορετική τακτική.


Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΦΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ
Οι "κόκκινοι" θέλουν να αποφύγουν τα λάθη που έκαναν πέρυσι και αυτή τη φορά θα ταξιδέψουν στην Μαδρίτη την παραμονή του αγώνα, ακολουθώντας το πρόγραμμα που είχαν σε όλα τα προηγούμενα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια τους.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της Λίβερπουλ αναμένεται να αφιθχεί στην ισπανική πρωτεύουσα την Παρασκευή και το ίδιο βράδυ θα κάνει προπόνηση στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" ενώ το πρωί του Σαββάτου, ανήμερα του τελικού, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα προπονηθεί στο Βαλδεμπέμπας.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου