ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Οριστικά χωρίς Καντέ η Τσέλσι στον τελικό

Definitely without Canté Chelsea in the final

Enlegal Canté will not defeat the Europa League final final this afternoon in Baku after a knee-jerked injury to Chelsea on Saturday.


The French midfielder, who started training at full pace after having overcome a previous injury, is finally forced to lose the game with Arsenal in Baku.

By Sunday night, Sari was expecting a briefing from the blue medical staff on Canté's situation and the chances of the match, with Daily Mail emphasizing that the player was now knocked out.

Zorzinio, Kovacic and Barkley are now the only available for the Chelsea center.
====Οριστικά χωρίς Καντέ η Τσέλσι στον τελικό

Ο Ενγκολό Καντέ δεν πρόκειται να προλάβει τον μεγάλο τελικό του Europa League την προσεχή Τετάρτη στο Μπακού έπειτα από το πρόβλημα που αποκόμισε στο γόνατο, στην προπόνηση της Τσέλσι, το Σάββατο.

Ο Γάλλος μέσος, πάνω που άρχισε να προπονείται σε φουλ ρυθμούς έχοντας ξεπεράσει προηγούμενο τραυματισμό, αναγκάζεται τελικά να χάσει το παιχνίδι με την Άρσεναλ, στο Μπακού.

Μέχρι το βράδυ της Κυριακής ο Σάρι ανέμενε ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο των «μπλε» για την κατάσταση του Καντέ και τις πιθανότητες να προλάβει το ματς, με τη Daily Mail να τονίζει ότι ο παίκτης πλέον βγήκε νοκ-άουτ.

Ζορζίνιο, Κόβασιτς και Μπάρκλεϊ είναι πλέον οι μοναδικοί διαθέσιμοι για το χώρο του κέντρου στην Τσέλσι.
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου