ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Mε άνεση το πρώτο βήμα η Ζαλγκίρις

With ease the first step is Zalgiris

Rita lasted for three minutes in Kaunas, losing 79-64 from Zalgiris, who made the first of three steps needed for the title in Lithuania.


The guests did not let the match escape with the difference moving around the 10 points, but in the fourth period Yaskevicius' players cleaned up the victory case.

Ulyanovas with 10 points and 9 rebounds, was among the top, with Grigonius adding 13 points and Walters 12.

Pichushki with 14 points was the first scorer of the score, with the next one being given on Thursday at Rita's headquarters.
===Mε άνεση το πρώτο βήμα η Ζαλγκίρις

Η Ρίτας άντεξε για τρία δεκάλεπτα στο Κάουνας, χάνοντας τελικά με 79-64 από τη Ζαλγκίρις, που έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για τον τίτλο στη Λιθουανία.

Οι φιλοξενούμενοι δεν άφηναν το ματς να ξεφύγει με τη διαφορά να κινείται γύρω από τους 10 πόντους, ωστόσο στην τέταρτη περίοδο οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους "καθάρισαν" την υπόθεση νίκη. 

Ουλάνοβας με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, ήταν εκ των κορυφαίων, με τον Γκριγκόνις να προσθέτει 13 πόντους και τον Γουόλτερς 12. 

Ο Παρακχούσκι με 14 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων, με τη συνέχεια πλέον να δίνεται την Πέμπτη, στην έδρα της Ρίτας.
Πηγή: Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου