ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

«Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Καβάνι»

"In Atletico Madrid Cavani"

Edinson Kavani is leaving Paris and everything looks like Atletico Madrid will be the next stop in his career.


Etonsson Kavani refused Manchester United's proposal, as he wishes to play in LaLiga and Atletico Madrid. The Uruguay striker who is not in Touchel's plans already has contacts with Atletico Madrid and according to Cadena SER "Kavani said" Yes "to the robinball. Besides, he will replace Gregeman, who will leave Madrid. This year, Kavani scored 23 goals in 33 appearances in all competitions.
===«Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Καβάνι»

Ο Εντινσον Καβάνι αποχωρεί από την Παρί και όλα δείχνουν πως η Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. 

Ο Εντινσον Καβάνι αρνήθηκε την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού επιθυμία του είναι να παίξει στη LaLiga και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ουρουγουανός επιθετικός που δε βρίσκεται στα πλάνα του Τούχελ έχει ήδη επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης και σύμφωνα με το Cadena SER «Ο Καβάνι είπε το ''Nαι'' στους ροχιμπλάνκος». Εξάλλου, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γκριεζμάν, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη. Τη φετινή σεζόν ο Καβάνι πέτυχε 23 γκολ σε 33 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου