ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Το μήνυμα της Γιουνάιτεντ στον Λουκάκου

United's message to Lukaku

Manchester United was free to bring Rummel Lukau a remarkable proposal that would cover her "I want" finances.


Turning to his vacation in America, Rommel Lukaku has been informed by Manchester United that he has the right to make a proposal to satisfy the "Red Devils" once he wishes to leave the Old Trafford.

According to a Sun report, Inter and Juventus are closely following developments in the 26-year-old aggressor.

To do so naturally, United requires a sum of nearly 85 million euros spent two years ago for Luke when he bought him from Everton.

Also, the team that will move on to acquire Belgian international should cover its very high salary of € 255,000 per week.
====Το μήνυμα της Γιουνάιτεντ στον Λουκάκου

To ελεύθερο έδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Ρομελού Λουκάκου να φέρει μια αξιόλογη πρόταση που θα καλύπτει τα οικονομικά της «θέλω». 

Γυρνώντας από τις διακοπές του στην Αμερική, ο Ρομελού Λουκάκου ενημερώθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως έχει το δικαίωμα να φέρει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί τους «κόκκινους διαβόλους», από τη στιγμή που και ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ». 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», η Ίντερ και η Γιουβέντους παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην υπόθεση του 26χρονου επιθετικού. 

Για να γίνει φυσικά αυτό, η Γιουνάιτεντ απαιτεί ένα ποσό κοντά στα 85 εκατ. ευρώ που δαπάνησε πριν από δύο χρόνια για τον Λουκάκου, όταν τον αγόρασε από την Έβερτον. 

Επίσης, η ομάδα που θα κινηθεί για την απόκτηση του Βέλγου διεθνή, θα πρέπει να καλύπτει τον πολύ ψηλό μισθό του που αγγίζει τα 255.000 ευρώ την εβδομάδα. 
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου