ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Μάντσεστερ Σίτι: Συζητήσεις με Σανέ με φόντο την Μπάγερν

Manchester City: Discussions with Sane with Bayern background

Manchester City will make a new effort to persuade Sane to sign a new contract, with Bayern ... lurking.


Bayern made her acquaintance with Sane, and Manscher City tried to make him sign a new contract to have the upper hand in the negotiations. The current deal with the German ends in two years and, according to Mirror, the citizens will make another effort in the next few days to persuade him to sign.

Sane himself had originally said that he would either renew or sign in Bayern, but he seems to change attitude as he sees City's demands to be far above what the Bavarians are willing to offer ...
===Μάντσεστερ Σίτι: Συζητήσεις με Σανέ με φόντο την Μπάγερν

Η Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει νέα προσπάθεια να πείσει τον Σανέ να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με την Μπάγερν να... παραμονεύει.

Η Μπάγερν έκανε γνωστό το ενδιαφέρον της για τον Σανέ και η Μάντσετσερ Σίτι προσπάθησε να τον κάνει να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ώστε να έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις. Η τρέχουσα συμφωνία με τον Γερμανό ολοκληρώνεται σε δύο χρόνια και σύμφωνα με την Mirror οι πολίτες θα κάνουν τις επόμενες ημέρες ακόμη μία προσπάθεια να τον πείσουν να υπογράψει.

Ο ίδιος ο Σανέ αρχικά είχε διαμηνύσει ότι ή θα ανανεώσει ή θα υπογράψει στην Μπάγερν, όμως δείχνει να αλλάζει στάση, καθώς βλέπει τις απαιτήσεις της Σίτι να είναι πολύ πάνω από αυτά που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι Βαυαροί...
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου