ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο από τον Νεϊμάρ στη Βραζιλία

The armband was removed from Neymar in Brazil

Neymar was informed that he would no longer be the leader of the Brazilian national team, but Danny Alves in Copa America.


Brazil has already begun its preparations for Copa America, but Tiết has started the upgrades a few days before the start of the event.

The Brazilian coach made a move that made an impression after informing Neymar that he would no longer be the leader of the national team.

Tiete took this decision after the Brazilian star's very serious injury, which forced him to stay out of action for several months.

Also the restoration and the punishment with the episode with the follower after the Cup final, as well as the criticism he accepts, have also thrown him psychologically.

Tite decided to remove the leader's armband and give it to Neymar's friend, Danny Alves, who will lead the party's efforts.
===Αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο από τον Νεϊμάρ στη Βραζιλία

Ο Νεϊμάρ ενημερώθηκε πως δεν θα είναι πλέον εκείνος ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, αλλά ο Ντάνι Άλβες στο Κόπα Αμέρικα.

Η Βραζιλία έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της για το Κόπα Αμέρικα, όμως ο Τίτε έχει ξεκινήσει τις ανακατατάξεις, λίγες μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής προχώρησε σε μια κίνηση που προκαλεί εντύπωση αφού ενημέρωσε τον Νεϊμάρ ότι δεν θα είναι πλέον εκείνος ο αρχηγός της εθνικής ομάδας.

Ο Τίτε πήρε αυτή την απόφαση μετά από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Βραζιλιάνου σταρ, που τον υποχρέωσε να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Επίσης η επαναφορά και η τιμωρία με το επεισόδιο με τον οπαδό μετά τον τελικό του Κυπέλλου αλλά και η κριτική, που δέχεται τον έχουν ρίξει και ψυχολογικά.

Ο Τίτε αποφάσισε να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να το δώσει στον φίλο του Νεϊμάρ, Ντάνι Άλβες, ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας της σελεσάο.
Πηγή: To10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου