ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Με τον κόσμο του και στην Κρήτη!

With his world and in Crete!

PAOK may be preparing for the match against Panathinaikos in the 9th Super League, but the first contact has already been made for the next game with OFI.


PAOK TV SUBSCRIPTION 2019-20 at 6.99 € / month!
The dumbbells reportedly came to an agreement with OFI and Police to host team-mates at Yedi Kule for their 10th championship match on Saturday (9/11, 19:30).

Of course, the movement of Dikefu's friends will be individual and more details are expected to be revealed in the near future.
===Με τον κόσμο του και στην Κρήτη!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League, ωστόσο ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που ακολουθεί.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νταμπλούχοι ήρθαν σε συμφωνία με ΟΦΗ και Αστυνομία, ούτως ώστε να φιλοξενηθούν φίλοι της ομάδας στο «Γεντί Κουλέ», για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το Σάββατο (9/11, 19:30).

Φυσικά, η μετακίνηση των φίλων του Δικεφάλου θα είναι μεμονωμένη και περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές το προσεχές διάστημα.

Από inpaok.com
Πηγή: PaokMania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου