ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Με το δεξί στο Παρίσι ο Τσιτσιπάς

With Tsitsipas on the right in Paris

Stefanos Tsitsipas, who qualified for the third round, began his duties at the Paris Masters.

The leading Greek tennis player dominated Taylor Fritz 6-7 (3), 6-3 and qualified for the third round of the tournament. Tsitsipas took about 75 minutes to bend his opponent's resistance.

Tsitsipas' next opponent will be Alex De Minor - Roberto Baustista Agut. The Australian Open semifinalist is likely to face Novak Djokovic in the quarter-finals.

In the Masters of Paris is also Rafah Nadal, who fights with the Serbian tennis player for the world No.1.
===Με το δεξί στο Παρίσι ο Τσιτσιπάς

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Masters του Παρισιού ο Στέφανος Τσιτσιπάς που προκρίθηκε στον τρίτο γύρο.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-7(3), 6-3 του Τέιλορ Φριτζ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά. Ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε περίπου 75 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του. 

Ο επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπάς θα προκύψει από το ζευγάρι Άλεξ Ντε Μινόρ - Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ. Ο ημιφιναλίστ του Australian Open είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά. 

Στο Masters του Παρισιού συμμετέχει και ο Ράφα Ναδάλ που δίνει μάχη με τον Σέρβο τενίστα για το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. 
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου