ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Άρσεναλ: Ο Μουρίνιο υποψήφιος για διάδοχος του Έμερι

Arsenal: Mourinho running for Εmery's successor

Arsenal are failing, the atmosphere between the club and the fans is heavy, with Emery under pressure and Mourinho lurking to take his place.


Crystal Palace's tie-up revealed many problems for Arsenal. Granite Chaka's reaction at the time of change, and the compliments of "regular" fans brought back memories of Wenger's time.

The team of Unai Emery is not doing well with the Spaniard under pressure. The climate is heavy for him and for many of the club's players after the continued unsuccessful results and the overall picture of his team. The platforms demand his dismissal; the patience of the fans ends with the hourglass empty for the 47-year-old technician.

The situation seems to be exploited by Jose Mourinho, who is seriously considering returning to the bench. According to the Daily Mail, the Portuguese coach is interested in working again in England with a more likely destination at the moment being London and Arsenal.

Indeed, according to the report, it aims to become the first Premier League coach to win titles with three different teams from the Island, with the "regulars" perfectly matching the ambitions of "Special One".

However, there are other suitors for Mourinho. Recently his name has been linked with another London club, Tottenham, which is looking to find its footing this season, and its name has also been heard for Real Madrid.
===Άρσεναλ: Ο Μουρίνιο υποψήφιος για διάδοχος του Έμερι

Η Άρσεναλ παραπαίει, το κλίμα μεταξύ του συλλόγου και των οπαδών είναι βαρύ, με τον Έμερι να βρίσκεται σε πίεση και τον Μουρίνιο να παραμονεύει για να πάρει την θέση του.

Ηισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας φανέρωσε πολλά προβλήματα στην Άρσεναλ. Η αντίδραση του Γκρανίτ Τσάκα την ώρα που περνούσε αλλαγή, αλλά και οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων των "κανονιέρηδων" έφεραν μνήμες από την εποχή Βενγκέρ.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι δεν τα πηγαίνει καλά με τον Ισπανό να βρίσκεται σε πίεση. Το κλίμα είναι βαρύ για τον ίδιο αλλά και αρκετούς ποδοσφαιριστές του κλαμπ μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά και την συνολική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του. Οι εξέδρες ζητούν την αποπομπή του η υπομονή των φιλάθλων τελειώνει με την κλεψύδρα να αδειάζει για τον 47χρονο τεχνικό.

Την κατάσταση φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ζοζέ Μουρίνιο που σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στους πάγκους. Σύμφωνα με την "Daily Mail", ο Πορτογάλος προπονητής ενδιαφέρεται να δουλέψει ξανά στην Αγγλία με πιθανότερο προορισμό την δεδομένη στιγμή να είναι το Λονδίνο και η Άρσεναλ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει ως στόχο να γίνει ο πρώτος προπονητής της Premier League που θα έχει κερδίσει τίτλους με τρεις διαφορετικές ομάδες από το Νησί, με τους "κανονιέρηδες" να ταιριάζουν απόλυτα με τις φιλοδοξίες του "Special One".

Πάντως για τον Μουρίνιο υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες. Πρόσφατα το όνομά του είχε συνδεθεί με μία άλλη ομάδα του Λονδίνου, την Τότεναμ, που ψάχνει να βρει τα πατήματά της την φετινή σεζόν, ενώ το όνομά του έχει ακουστεί και για την Ρεάλ Μαδρίτης.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου