ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΑΕΚ: Πολύ-πολύ δύσκολα για Μάνταλο-Μπακάκη

AEK: Very difficult for Mandalo-Bakaki

AEK continues its preparations for Sunday's (19:30) match with Atromitos at the OAKA for the 9th Super League match.


Problems for Nikos Kostenoglou remain plenty for the game with Peristeri's team. Outside of training for the Union are Petros Mandalos, Michalis Bakakis, Viktoras Clonarides, Vasilis Barkas and the "punished" by the administration Ognien Brannies.

Mandalos and Bakakis have already done an individual program today and tomorrow's training will clarify their participation in the game with Atromitos. The two internationals of the Union have stepped up and will try to join the rest of the team tomorrow. Now whether he is on a mission will be clear tomorrow. And of course it is Nikos Kostenoglou's decision whether he thinks they are ready to offer.

Clonarides and Barkas are knockout data for Sunday's game, while Vranias is not included.
===ΑΕΚ: Πολύ-πολύ δύσκολα για Μάνταλο-Μπακάκη

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του Κυριακάτικου (19:30) αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Super League.

Τα προβλήματα για τον Νίκο Κωστένογλου παραμένουν αρκετά για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου. Εκτός προπονήσεων για την Ενωση παραμένουν οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης, Βίκτωρας Κλωναρίδης, Βασίλης Μπάρκας και ο «τιμωρημένος» από τη διοίκηση Όγκνιεν Βράνιες.

Μάνταλος και Μπακάκης και σήμερα έκαναν ατομικό πρόγραμμα και στην αυριανή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των δύο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι δύο διεθνείς της Ένωσης ανέβασαν ρυθμό και αύριο θα προσπαθήσουν να μπουν με την υπόλοιπη ομάδα. Τώρα το αν θα είναι είναι στην αποστολή θα φανεί αύριο. Και βεβαίως είναι και απόφαση του Νίκου Κωστένογλου αν κρίνει ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν.

Κλωναρίδης και Μπάρκας είναι δεδομένα νοκ άουτ για το ματς της Κυριακής, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Βράνιες.
Πηγή: Sportime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου