ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ, χωρίς δύο ο Παναθηναϊκός

With PAOK in mind, without Panathinaikos

Panathinaikos began its preparations for the away game with PAOK, with Panachaic's main contenders healing, as did Kotsaris-Beck's injuries.


With Konstantinos Kotsaris and Ufe Beck undergoing treatment, Panathinaikos today began preparations for Sunday's match against PAOK in Thessaloniki.

The training program at "George Kalafatis" included rehearsals for those "Greens" who played key in yesterday's Cup game against Panache.

While the rest started warm-up, they continued with exercises five against two and finally played in the half court.
===Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ, χωρίς δύο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, με τους βασικούς κόντρα στην Παναχαϊκή να κάνουν αποθεραπεία, όπως και οι τραυματίες Κότσαρης-Μπεκ.

Με τους Κωνσταντίνο Κότσαρη και Ούφε Μπεκ να ακολουθούν θεραπεία, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα της προπόνησης στο «Γεώργιος Καλαφάτης» περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους «πράσινους» έπαιξαν βασικοί στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και τέλος έπαιξαν παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου