ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

«Πρώτη μεταγραφή της Τραμπζονσπόρ ο Κουρμπέλης» (vid)

"Kourbelis is Trabzonspor's first transfer" (vid)

Turkey's "A Spor" reported that Trabzonspor has agreed with Dimitris Kourbelis so that the 30-year-old midfielder can continue his career there.

From the moment Dimitris Kourbelis responded negatively to the proposal of Panathinaikos and the "greens" with their announcement finalized the end with the 30-year-old midfielder, Trabzonspor was thought to be the big favorite for the international footballer to continue his career. This was also confirmed by the large Turkish news agency "A Spor", pointing out that Kourbelis will be the first transfer of the Trebizond team for this summer. Manolis Siopis and Tasos Bakasetas are also in Trabzonspor, although for the latter it is not unlikely that there will be proposals from teams from bigger leagues.

*** «Πρώτη μεταγραφή της Τραμπζονσπόρ ο Κουρμπέλης» (vid)

Το «A Spor» της Τουρκίας μετέδωσε πως ο Τραμπζονσπόρ συμφώνησε με τον Δημήτρη Κουρμπέλη προκειμένου ο 30χρονος μέσος να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Από την στιγμή που ο Δημήτρης Κουρμπέλης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού και οι «πράσινοι» με ανακοίνωσή τους οριστικοποίησαν το τέλος με τον 30χρονο μέσο, η Τραμπζονσπόρ φάνταζε το μεγάλο φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής ποδοσφαιριστής. Αυτό επιβεβαίωσε και το μεγάλο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «A Spor» επισημαίνοντας πως ο Κουρμπέλης θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδα της Τραπεζούντας για το φετινό καλοκαίρι. Στην Τραμπζονσπόρ βρίσκονται και οι Μανώλης Σιώπης και Τάσος Μπακασέτας, αν και για τον δεύτερο δεν είναι απίθανο να υπάρξουν προτάσεις και από ομάδες από μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου