ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Μπετσίροβιτς: Αποχαιρέτησε την Τσεντεβίτα και έρχεται ΟΑΚΑ

Becirovic: He said goodbye to Cedevita and OAKA is coming

The Slovenian former player of Panathinaikos has completed his term with the Tsedevita team and is preparing to wear the shirt with the "trefoil" again.

Before the start of the second semi-final of the Adriatic League, between Cedevita and Partizan, the management of the home team honored and thanked Sani Becirovic for his contribution to the team.

The Slovenian is now ready for the next page of his career which is none other than Panathinaikos. "Sani Boy" is an open secret that he has agreed to take on the role of general manager in his "clover", with his appearances at OAKA already being enough.

Now, after his departure from Tsedevita, only the announcements from the "green" KAE remain to formalize his return to the "clover". This time from another post.

*** Μπετσίροβιτς: Αποχαιρέτησε την Τσεντεβίτα και έρχεται ΟΑΚΑ

Ο Σλοβένος άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τη θητεία του με την ομάδα της Τσεντεβίτα και ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού της Αδριατικής Λίγκας, μεταξύ Τσεντεβίτα και Παρτιζάν, η διοίκηση των γηπεδούχων τίμησε και ευχαρίστησε τον Σάνι Μπετσίροβιτς για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο Σλοβένος πλέον είναι έτοιμος για την επόμενη σελίδα της καριέρας του που δεν είναι άλλη από τον Παναθηναϊκό. Ο «Sani Boy» είναι κοινό μυστικό ότι έχει συμφωνήσει να αναλάβει χρέη general manager στο «τριφύλλι» του, με τις παρουσίες του στο ΟΑΚΑ να είναι ήδη αρκετές.

Πλέον, μετά και την αποχώρησή του από την Τσεντεβίτα, μένουν μόνο οι ανακοινώσεις από την «πράσινη» ΚΑΕ για να επισημοποιηθεί η επιστροφή του στο «τριφύλλι». Αυτή τη φορά από ένα άλλο πόστο.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου