ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Σάντχαουζεν : Ζήτησε συγγνώμη από το Αμβούργο

Sandhausen: He apologized to Hamburg

Sandhausen apologized to Hamburg in a statement. The stadium announcer congratulated Hamburg on promotion to the Bundesliga and that was why the fans entered the stadium only to be disappointed minutes later.

"Sandhausen understands the risk and context of such announcements on the pitch and therefore apologizes to Hamburg and its players for the incorrect announcement over the loudspeakers," said the statement in which Sandhausen apologized to Tim Walters' team.

The final was not only crazy in the first division of the Bundesliga. They were also in the second with Heidenheim's two goals in the third and ninth minute of stoppage time to "steal" promotion from Hamburg and the title of champion from Darmstadt.

It was the same in the third division with Wechen fans taking to the pitch to celebrate promotion after a 1-0 win against Haleser only for Osnabrück to also score twice in stoppage time to send them into the play-offs against Arminia Bielefeld.

*** Σάντχαουζεν : Ζήτησε συγγνώμη από το Αμβούργο

Η Σάντχαουζεν ζήτησε συγγνώμη από το Αμβούργο με ανακοίνωσή της. Ο εκφωνητής του γηπέδου έδωσε συγχαρητήρια στο Αμβούργο για την άνοδο στην Μπούντεσλιγκα και αυτός ήταν ο λόγος που οι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο για να απογοητευτούν λίγα λεπτά μετά.

“Η Σάντχαουζεν αντιλαμβάνεται το ρίσκο και το πλαίσιο τέτοιων ανακοινώσεων στο γήπεδο και για αυτό ζητάει συγγνώμη από το Αμβούργο και τους φιάθλους του για την λανθασμένη ανακοίνωση από τα μεγάφωνα” αναφέρει η ανακοίνωση με την οποία η Σάντχαουζεν ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα του Τιμ Βάλτερ.

Τρελό δεν ήταν το φινάλε μόνο στην πρώτη κατηγορία της Μπούντεσλιγκα. Ήταν και στην δεύτερη με τα δύο γκολ της Χάιντενχαϊμ στο τρίτο και το ένατο λεπτό των καθυστερήσεων να “κλέβουν” την άνοδο από το Αμβούργο αλλά και τον τίτλο της πρωταθλήτρια από την Ντάρμσταντ.

Ίδιο σκηνικό και στην τρίτη κατηγορία με τους οπαδούς της Βέχεν να μπαίνουν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν την άνοδο μετά το 1-0 απέναντι στην Χάλεσερ για να σκοράρει επίσης δύο γκολ η Όσναμπρικ στις καθυστερήσεις και να την στείλει στα μπαράζ ανόδου απέναντι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Πηγή: Novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου