ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Ιβκοβιτς: «Ενθουσιασμένος που γύρισε ο Ομπράντοβιτς»

Ivkovic: "Excited to have Obradovic back"

Teams have stopped training, problems all over the world remain, and the coronavirus is the leader in our lives.


Turkey has been one of the last countries to realize that everything has to end and padlock in the championships.

That's why Zeljko Obradovic, who decided to suspend the Turkish League, took the clothes off and left for Serbia.

His beloved man, Dusan Ivkovic, with whom he is linked by a brotherly friendship, spoke in Serbian media about how he felt "Zoc" returned home leaving aside the adventure of Turkey.
"I was in daily contact with Zeljko because only he and Vladan Androvich had stayed in Istanbul. Their families had left Turkey. I was excited about the news that the plane only came for him and four other citizens. "
*** Ιβκοβιτς: «Ενθουσιασμένος που γύρισε ο Ομπράντοβιτς»

Οι ομάδες έχουν σταματήσει τις προπονήσεις τους, τα προβλήματα σε όλο τον κόσμο παραμένουν και ο κορωνοϊός είναι αυτός που πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητά μας.

Η Τουρκία ήταν από τις τελευταίες χώρες που κατάλαβε ότι τα πάντα πρέπει να τελειώσουν και να μπει λουκέτο στα πρωταθλήματα.

Για αυτό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με το που αποφασίστηκε η αναστολή της τούρκικης λίγκας, πήρε τα ιμάτιά και αναχώρησε για την Σερβία.

Ο αγαπημένος του άνθρωπος, Ντούσαν Ίβκοβιτς, με τον οποίο τον συνδέει αδελφική φιλία, μίλησε σε Μέσα της Σερβίας για το πως ένιωσε που ο «Ζοτς» επέστρεψε στην πατρίδα του αφήνοντας στην άκρη την περιπέτεια της Τουρκίας.
«Ημουν σε καθημερινή επαφή με τον Ζέλικο γιατί μόνο αυτός και ο Βλάνταν Αντρόιτς είχαν μείνει στην Κωνσταντινούπολη. Οι οικογένειές τους είχαν φύγει από την Τουρκία. Ημουν ενθουσιασμένος για τα νέα ότι ήρθε το αεροπλάνο μόνο για αυτόν και για άλλους ακόμα τέσσερις πολίτες».
Πηγή: To10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου