ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Ο Κέιν ξανά στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Kane is back at Manchester United

Manchester United had failed to reach Harry Kane, despite her confirmed interest in acquiring the England captain.


The Tottenham striker has long been on the 'Red Devil' radar and recent statements by the player about his possible exit from Tottenham have once again sparked Solskjaer's interest.

Kane seems increasingly frustrated with life in North London, with the Spurs failing to win the Premier League title over the years. Manchester United are keen on acquiring a good striker this summer and it looks like Harry Kane may be available.
*** Ο Κέιν ξανά στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε καταφέρει να προσεγγίσει τον Χάρι Κέιν, παρά το επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον της για την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας.

Ο επιθετικός της Τότεναμ είναι εδώ και καιρό στα «ραντάρ των «κόκκινων διαβόλων» και οι πρόσφατες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή σχετικά με πιθανή έξοδο του από την Τότεναμ, «πυροδότησαν» και πάλι το ενδιαφέρον της ομάδας του Σόλσκιερ.

Ο Κέιν φαίνεται όλο και περισσότερο απογοητευμένος από τη ζωή στο Βόρειο Λονδίνο, με τους Σπερς να μην καταφέρνουν να κερδίζουν τον τίτλο στη Premier League με την πάροδο των ετών. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί την απόκτηση ενός καλού επιθετικού το καλοκαίρι και φαίνεται ότι ο Χάρι Κέιν μπορεί να είναι διαθέσιμος.
Πηγή: Novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου